Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“(Everything I Do) I Do It for You” je moćna balada koju je izveo kanadski pevač Brajan Adams (Bryan Adams). Pesma je nastala u saradnji sa Majklom Kejmenom (Michael Kamen) i Robertom “Matom” Langom (Robert John “Mutt” Lange) i našla se kao glavna numera na saundtrek albumu iz 1991. godine za film “Robin Hud: Kralj lopova” (Robin Hood: Prince of Thieves), ali i na Brajanovom albumu “Waking Up the Neighbours”.

Pesma je postala veliki hit broj jedan u mnogim zemljama, naročito u Velikoj Britaniji gde se na samom vrhu “UK Singles” liste zadržala punih šesnaest nedelja, što je predstavljalo najduže zadržavanje jedne numere u istoriji ove liste. Sedam nedelja je provela na prvom mestu “Billboard Hot 100” liste u SAD i devet nedelja na vrhu “RPM singles” liste u Kanadi. Bila je hit broj jedan na mnogim listama, te je u skladu sa tim ostvarila i veliku zaradu. Prodata je u osam miliona primeraka širom sveta i postala najuspešnija Brajanova pesma ikada.

Bryan Adams Everything I Do I Do It For You The Best of Soft Rock: Bryan Adams (Everything I Do) I Do It for You

"Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do, I do it for you"

Adams, Kejmen i Lang su osvojili Gremi nagradu za najbolju pesmu napisanu specijalno za film ili televiziju na dodeli ovih nagrada 1992. godine, a bili su nominovani i za Oskara za najbolju pesmu. Nakon toga, mnogi pevači širom sveta preradili su i prepevavali ovu dobro poznatu numeru.

Da je i dan-danas popularan hit govori i broj pregleda na YouTubeu koji premašuje 66 miliona pregleda.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice