Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Right Here Waiting” jedna je od najlepših balada osamdesetih, koju izvodi popularni Ričard Marks (Richard Marx). Pojavila se 1989. godine na njegovom drugom albumu pod naslovom “Repeat Offender”. Ubrzo se našla na prvom mestu američke top-liste “Bilboard Hot 100” i na drugom mestu top-liste u Velikoj Britaniji. Ričard Marks ovu numeru je stvorio na jednom od svojih putovanja, pišući je kao ljubavno pismo svojoj ženi, koja je tada snimala film u Južnoj Africi.

Slika 186 The Best of Soft Rock: Richard Marx “Right Here Waiting”

“Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you... ”

Ovom izuzetnom baladom dominira Ričardov vokal praćen klasičnom gitarom i klavijaturama. Tekst govori o pevačevoj neizmernoj ljubavi prema svojoj lepšoj polovini, zbog koje je spreman da čeka trenutak kada će opet biti zajedno, koliko god da je potrebno. Pesma je postigla ogroman uspeh širom sveta, zauzimala visoka mesta na mnogim top-listama i proglašena za Ričardov najbolje prodavani singl.

Za ovu numeru snimljena su tri muzička video-spota. Međutim, za prve dve verzije smatrano je da poseduju previše scena koje aludiraju na seks, te je prikazivanje zabranjeno još pre zvaničnog objavljivanja.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice