#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

“The Icons” za “Virgine”

“The Icons” za “Virgine”

Ovaj fenomenalan editorijal pod nazivom The Icons” je radilo 20 modela i 10 fotografa. Magazin “Virgine” je zaista uspeo da svojim prvim izdanjem postavi nove standarde, kako za modne, tako i za lifestyle magazine. Japanski stilista Hisa Igaraši (Hissa Igarashi) je odradio svoj posao fantastično, a na fotografijama su prikazane najznačajnije ličnosti pop kulture od Odri Hepbern (Audrey Hepbern) do Grejs Džouns (Grace Jones). Fotografi koji su učestvovali u stvaranju ovog editorijala su Hju Lip (Hugh Lippe), Bjarn Jonason (Bjarne Jonasson), Seidži Fudžimori (Seiji Fujimori), Rajan Jun (Ryan Yoon), Tim Saragosa (Tim Zaragoza), Dejvid Šulc (David Schulze), Sebastijan Meder (Sebastian Mader), Roni Šram (Rony Shram), Ček Vu (Chek Wu) i Erik Svajn (Erik Swain), a neki od modela koji su se odlično snašli u ulogama i muškaraca i žena su Tiju Kuik (Tiiu Kuik), Ikeline Stange (Iekeliene Stange) i Natali Kizer (Natalie Keyser).

virgine1 The Icons za Virgine virgine2 The Icons za Virgine virgine3 The Icons za Virgine virgine4 The Icons za Virgine virgine5 The Icons za Virgine virgine6 The Icons za Virgine virgine7 The Icons za Virgine virgine8 The Icons za Virgine virgine9 The Icons za Virgine virgine10 The Icons za Virgine virgine11 The Icons za Virgine virgine12 The Icons za Virgine virgine13 The Icons za Virgine
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice