#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Ovaj fenomenalan editorijal pod nazivom The Icons” je radilo 20 modela i 10 fotografa. Magazin “Virgine” je zaista uspeo da svojim prvim izdanjem postavi nove standarde, kako za modne, tako i za lifestyle magazine. Japanski stilista Hisa Igaraši (Hissa Igarashi) je odradio svoj posao fantastično, a na fotografijama su prikazane najznačajnije ličnosti pop kulture od Odri Hepbern (Audrey Hepbern) do Grejs Džouns (Grace Jones). Fotografi koji su učestvovali u stvaranju ovog editorijala su Hju Lip (Hugh Lippe), Bjarn Jonason (Bjarne Jonasson), Seidži Fudžimori (Seiji Fujimori), Rajan Jun (Ryan Yoon), Tim Saragosa (Tim Zaragoza), Dejvid Šulc (David Schulze), Sebastijan Meder (Sebastian Mader), Roni Šram (Rony Shram), Ček Vu (Chek Wu) i Erik Svajn (Erik Swain), a neki od modela koji su se odlično snašli u ulogama i muškaraca i žena su Tiju Kuik (Tiiu Kuik), Ikeline Stange (Iekeliene Stange) i Natali Kizer (Natalie Keyser).

virgine1 The Icons za Virgine virgine2 The Icons za Virgine virgine3 The Icons za Virgine virgine4 The Icons za Virgine virgine5 The Icons za Virgine virgine6 The Icons za Virgine virgine7 The Icons za Virgine virgine8 The Icons za Virgine virgine9 The Icons za Virgine virgine10 The Icons za Virgine virgine11 The Icons za Virgine virgine12 The Icons za Virgine virgine13 The Icons za Virgine
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice