Zendaja je sa svojom dvadeset i jednom godinom uveliko napravila veliko ime za sebe. Uspela je to zahvaljujući svojoj muzici, svom nepogrešivom stilu, kao glumica, i kao neko ko se držao podalje od raznoraznih skandala gradeći imidž idola i inspiracije za mnoge mlađe osobe od sebe. Borila se protiv mnogih stvari, poput rasizma, seksizma, zlostavljanja. Što se mode tiče, kao što smo već to spomenuli, njen stil je, naročito u poslednje vreme, nepogrešiv, ona je spremna da rizikuje kada je moda u pitanju, i to joj se očigledno isplatilo. Njeni autfiti su raznoliki, od ženstvenih haljinica do ozbiljnijeg, i znatno rizičnijeg autfita. Ali jedno je sigurno, šta god da obuče, Zendaja uvek izgleda besprekorno. Samim tim, mi smo, iako nam je bilo vrlo teško da se odlučimo, odabrali neke od njenih skorijih najboljih izdanja.

3. oktobar 2017.

Obučena u roze odelo, Zendaja izgleda previše dobro, pritom je nosila ovaj autfit na dan Mean girls filma. A svi znamo da je “sreda dan za roze”.

9 1 #TheBestLooks: Zendaja

20. jun 2017.

Lepršav i romantičan izgled joj pristaje i čini da izgleda ženstveno i nežno. Pritom je ova haljina apsolutno predivna, a i Le Silla cipele su odličan izbor.

7 1 #TheBestLooks: Zendaja

20. jun 2017.

Istog dana, Zendaja je nosila dva potpuno različita autfita, koja su neuporediva. Naime, pored nežne, roze haljince, obukla je široke pantalone i sako, u kombinaciji sa belim patikama i kraćom, belom majicom.

8 #TheBestLooks: Zendaja

16. jun 2017.

Iscepane farmerke, dugačka bela košulja, bele cipele i kratak crni sako je kombinacija koju joj stoji kao salivena.

1 2 #TheBestLooks: Zendaja
Comments