Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/3

Nedelja mode u Milanu. Street style. Gucci. Dovoljno da već na samom početku uspeš da zamisliš šta se to dešavalo na ulicama italijanske modne prestonice tokom Nedelje mode. Da, nije Rim, ali može da prođe. I te kako može da prođe!

Može se reći da je dizajner Alesandro Mikele zaista nadmašio sebe i na nov, a opet prepoznatljiv način predstavio sve “IT” komade sa potpisom poznate modne kuće – počevši od jako atraktivnih i kul torbi, pa sve do zanimljivih i definitivno statement džempera čiji printovi i natpisi nisu mogli da prođu nezapaženo! Dakle, ulice su bile pune Gucci “od glave do pete” stajlinga, a bilo je i onih koji su se odlučili za nešto “umereniju” verziju pa su svoj autfit “začinili” samo prepoznatljivim detaljem.

gucci 1 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 2 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 3 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 4 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu

Editors choice