Nedelja mode u Milanu. Street style. Gucci. Dovoljno da već na samom početku uspeš da zamisliš šta se to dešavalo na ulicama italijanske modne prestonice tokom Nedelje mode. Da, nije Rim, ali može da prođe. I te kako može da prođe!

Može se reći da je dizajner Alesandro Mikele zaista nadmašio sebe i na nov, a opet prepoznatljiv način predstavio sve “IT” komade sa potpisom poznate modne kuće – počevši od jako atraktivnih i kul torbi, pa sve do zanimljivih i definitivno statement džempera čiji printovi i natpisi nisu mogli da prođu nezapaženo! Dakle, ulice su bile pune Gucci “od glave do pete” stajlinga, a bilo je i onih koji su se odlučili za nešto “umereniju” verziju pa su svoj autfit “začinili” samo prepoznatljivim detaljem.

gucci 1 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 2 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 3 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 4 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu
Comments