Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Nedelja mode u Milanu. Street style. Gucci. Dovoljno da već na samom početku uspeš da zamisliš šta se to dešavalo na ulicama italijanske modne prestonice tokom Nedelje mode. Da, nije Rim, ali može da prođe. I te kako može da prođe!

Može se reći da je dizajner Alesandro Mikele zaista nadmašio sebe i na nov, a opet prepoznatljiv način predstavio sve “IT” komade sa potpisom poznate modne kuće – počevši od jako atraktivnih i kul torbi, pa sve do zanimljivih i definitivno statement džempera čiji printovi i natpisi nisu mogli da prođu nezapaženo! Dakle, ulice su bile pune Gucci “od glave do pete” stajlinga, a bilo je i onih koji su se odlučili za nešto “umereniju” verziju pa su svoj autfit “začinili” samo prepoznatljivim detaljem.

gucci 1 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 2 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 3 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu gucci 4 #TheCoolest Gucci komadi koje smo videle na Nedelji mode u Milanu

Editors choice