Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Prvi put u svetu, Threendie – veče modnog dizajna u virtuelnoj galeriji

Prvi put u svetu, Threendie – veče modnog dizajna u virtuelnoj galeriji

GateBizzCommunications, kompanija koja se bavi pronalaženjem inovativnih marketinških rešenja, premijerno će predstaviti projekat Threendie u prostorijama galerije G12 Hub, u ulici Karađorđeva 59 sa početkom od 18h. Threendie je jedinstvena web platforma u vidu virtuelne galerije koja je namenjena nezavisnim modnim umetnicima iz celog sveta kao prostor u kojem će moći samostalno da predstavljaju svoje kreacije u 3D okruženju. Događaju će prisustvovati istaknute ličnosti sa domaće modne scene, koje su podržale projekat.

Ideja projekta je da se, sa jedne strane, nezavisnim dizajnerima pruži mogućnost da besplatno promovišu svoj rad i umetnost u virtuelnim 3D izlozima, a sa druge strane, ljubiteljima modnog dizajna i trendova omogući da uživaju u razgledanju raznovrsnih kreacija i autentičnih stilova.

Na razvoju platforme se radi protekle dve godine, a trenutno su poslednje faze realizacije u toku. Cilj događaja je da se okupe nezavisni modni dizajneri sa naših prostora i da se upoznaju sa konceptom projekta, čija realizacija bi im u budućnosti pružila brojne koristi. Tim kompanije GateBizz će premijerno prikazati video o Threendie projektu koji je namenjen za konkurisanje u prikupljanju finansijskih sredstava na Kickstarter-u – najvećoj platformi tog tipa na svetu.

Threendie Prvi put u svetu, Threendie   veče modnog dizajna u virtuelnoj galeriji

Pored osnovne ideje, planirano je da se ova web platforma u budućnosti razvija u pravcu jedinstvene, socijalne modne mreže, na kojoj će modni dizajneri širom sveta moći da se predstave na do sada neviđen način, ali i da razmenjuju iskustva, utiske i upoznaju druge ljude sličnih interesovanja. Najveća prednost ovog internet sajta, u odnosu na druge sa sličnim konceptom, je u tome što će dizajneri sada moći da uz pomoć svojih skica i fotografija samostalno predstave svoje kreacije u 3D okruženju, a ne na klasičnim web stranama. U budućnosti, platforma će moći da služi i u prodajne svrhe.

Premijera – Veče modnog dizajna u virtuelnoj galeriji će se održati sa ciljem okupljanja modnih umetnika sa naših prostora. Događaj će se otvoriti uz performans umetnica Anja Nikolić, nakon čega će specijalni gost, Nenad Radujević, direktor modnog studija “Click”, podržavajući ideju, reći nešto više o problemima sa kojima se suočavaju modni dizajneri. Zatim će se idejni tvorac projekta i direktor kompanije GateBizzCommunication, Jelena Bjelovuk, obratiti i reći nešto više o samom projektu. Na samom kraju će se premijerno prikazati video projekta kojim će se najaviti Kickstarter kampanja.

Događaju će prisustvovati mnogobrojni umetnici, glumci i modni dizajneri koji će, nakon prezentacije, moći da se druže, uživaju uz ketering i nastup benda “Dirty mind”. Pored toga, u toku večeri posetioci će imati prilike da razgledaju izložene kreacije dizajnera koji su među prvima podržali projekat.

GateBizz – Sa sedištem u Beogradu, Srbiji, i aktivnim poslovanjem u Evropi, GateBizz nastoji da prati najnovije trendove u svim poljima marketinga i informacione tehnologije. Kombinujući moderne tehnologije sa praktičnim rešenjima, GateBizz pruža inovativna marketinška rešenja kompanijama, obezbeđujući im jačanje imidža i brenda u javnosti.

Editors choice