Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Često nam se dešavalo da neprekidno provedemo po nekoliko dana zajedno, a da nismo na putovanju. Zanimljivo je to kako nam ni u jednom trenutku ne bude dosadno, a kada se rastanemo, obavezno nastavimo da se dopisujemo. Postoji i ono kada ti jedna od najboljih prijateljica ne živi u gradu u kom si ti. Koliko je samo teško gledati je svaki put kako odlazi… Kad god me nešto obraduje ili mi se dogodi nešto zanimljivo, ja to odmah javljam svojim najboljim prijateljicama. Srećna sam što takve stvari imam sa kim da podelim, jer je dosadno veseliti se sam…

Kako se tek provodimo u večernjim izlascima! Neprocenjiv je trenutak kada u klubu počne naša omiljena pesma. Ma to neko treba da snimi! Divno je kada znaš da sve zajedno podjednako uživate. Mi igramo, veselimo se i smejemo, bodrimo jedna drugu ako je to veče prisutan i neko važan. Pa ništa nije slađe nego kada se okupimo i krišom gledamo kako se “ona naša” topi pored dečka za kojim ludi, odnosno kada sam ja u ulozi “one naše”.

Mogla bih navesti još bezbroj prelepih situacija koje nas spajaju, no onda bih verovatno pisala godinama… Čuvajte prijatelje i ne dozvolite da vas bilo šta razdvoji! Ukoliko živite jako daleko – održavajte kontakt. Ukoliko ste u svađi – budite spremni da oprostite. Pa neće valjda jedan nesporazum uništiti vaše prijateljstvo?! Ukoliko zbog obaveza ne možete često da se viđate – ne dozvolite da vas to udalji, polako, biće vremena za sve.

Na samom kraju ovog teksta želim još nešto da vam kažem – hoću da snažno zagrlite vašeg najboljeg prijatelja sledeći put kada ga ugledate. U tom trenu pomislite koliko ga volite – verujte mi, osećaj je neverovatan.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice