Drugo veče Perwoll Fashion Week-a otvorila je zajednička revija udruženja domaćih dizajnera BFW DESIGN COLLECTIVE, čiji je zadatak pravovremeno oblikovanje srpskog trenda, koji kao takav treba da odgovara globalnim kretanjima na polju mode, ali i ovdašnjoj estetici i stvaralačkim idejama naših dizajnera.

Među modnim kreatorima koji su ovoga puta predstavili svoje modele našli su se Aleksandra Lalić, Ana Vasiljević, Danijela Glišić, Dejana Momčilović, Ines Janković, Ivana Pilje, Jovana Marković, Lily Taylor, Mirjana Šarac, sestre Stevančević, Sonja Marunić, Svetlana Jaćović, Valentina Obradović, ali i naša modna urednica Tijana Žunić.

Tijana je, kao i svaki put do sada, pokazala da spada u onu grupu kreatora koji stvaraju za prave dame, s obzirom na to da njene kreacije odišu elegancijom i ženstvenošću, dok se ove godine odlučila za kombinaciju bledo ružičaste i crne boje. Tijana je tako još jednom pokazala da su njene kreacije stvorene za prave dame i žene sa stavom, pa zato ne čudi što je jednu od njenih toaleta, u jučerašnjoj emisiji serijala “Tvoje lice zvuči poznato”, nosila i voditeljka Marija Kilibarda.

tijana zunic predstavila nove kreacije na beogradskoj nedelji mode haljina Tijana Žunić predstavila nove kreacije na beogradskoj Nedelji mode tijana zunic predstavila nove kreacije na beogradskoj nedelji mode odelo Tijana Žunić predstavila nove kreacije na beogradskoj Nedelji mode
Comments