Kao i svake godine, TIME 100 Gala uvek okupi crème de la crème na crvenom tepihu. Ova godina kao i sve prethodne nije bila izuzetak.

Događaj koji je održan u utorak u New Yorku, na lokaciji Jazz u Lincoln Center je verovatno bio jedan od najglamuroznijih eventova ove godine.

Ova gala se održava povodom 100 najuticajnijih ljudi za 2019. godinu.

Neki samo od zvanica kojima je odata počast su Taylor Swift, Dwayne “The Rock” Johnson, Khalid, Sophia Bush, Adam Rippon, Gayle King, Sandra Oh, Emilia Clarke, Brie Larson i Glenn Close.

Crveni tepih je bio po običaju star-studded, ali je verovatno Taylor Swift koja se sprema da objavi novi singl ovog petka pokupila najviše pažnje. Ujedno, ona je proglašena za icon 2019. godine.

Taylor Swift

U sklopu promocije nove ere koju ovog petka započinje ova pevačica, ona je ponela dizajn J. Mendela, haljina koja odiše pastelnim bojama.

Brie Larson

Glumica Brie Larson koja trenutno tumači Captain Marvel u novoj eri Marvel filmova je pored premijera zakazanih povodom Avengers: End Game filma našla vremena da zablista na crvenom tepihu TIME-ovog događaja noseći zelenu haljinu.

Emilia Clarke

Glumica Emilia Clarke, poznatija kao Daenerys u seriji Game of Thrones, osim što je ponela ulogu jedne od najuticajnijih osoba, sijala je na crvenom tepihu noseći crvenu dugačku haljinu.

Naomi Campbell

Supermodel Naomi Campbell nije propustila ovaj event, a na crvenom tepihu je ponela zlatnu haljinu u stilu kraljice Kleopatre.

Sophia Bush

Glumica Sophia Bush se odlučila za baby blue haljinu do poda, sa blagim šlicom.

Comments