Ukoliko do sada niste pronašli model kupaćeg kostima koji vam se dopada, naš mali savet može vam u tome pomoći. Često se dešava da ne možete da nađete odgovarajući model gornjeg i donjeg dela kupaćeg kostima istog dezena. Ono što vam olakšava potragu za savršenim bikinijem jeste to što je u poslednje vreme skoro u svim radnjama omogućena pojedinačna kupovina dva različita dela.

Ovog leta mi predlažemo da uradite upravo to – kupite različite dezene ili modele i napravite jedan, vama omiljen i jedinstven kupaći kostim. Još lakša i ekonomičnija varijanta jeste da ne morate uopšte da kupujete nove, već one delove koje imate pomešajte i napravite više novih kombinacija.

Leto tako utiče na ljude, da budu kreativni, da sve bude veselo i da se šareni. Budite originalni i drugačiji, ali ne zaboravite da ne preterate u miksovanju. Totalno različiti i previše šareni dezeni gornjeg i donjeg dela kostima mogu da naprave kontraefekat i da sve to na vama izgleda jeftino. Pošto to nikako ne želite preporučujemo da jedan deo bude jednobojan ili bar svedenih šara.

Do sledećeg ponedeljka uživajte u suncu i veselim bojama!

Kolaz1 Tips of the Week: Bikini miks Leopard Tips of the Week: Bikini miks Pista1 Tips of the Week: Bikini miks Tri Tips of the Week: Bikini miks Zuto Tips of the Week: Bikini miks
Zorana Cvetković 
Comments