Još jedan ponedeljak je pred vama i cela radna nedelja koja iziskuje svakodnevno spremanje za posao i smišljanje novih kombinacija. Koliko god uživali u modi često vam to zadaje dosta muka. Ili ste pak jedna od onih srećnica koja uživa na sitnom pesku i plavom moru. Kako god bilo, naš ovonedeljni predlog odlično pristaje i poslovnim i kežual varijantama.

Prošlo je vreme kada je teget i crno bilo fashion no no i kada su crveno i roze nosile samo koze.

Baš takvom kombinacijom boja preporučujemo da osvežite svoje svakodnevno odevanje. Plus kada tome dodate krupne šare ili geometrijske oblike onda možemo da vam čestitamo na odličnom izboru.

Viktorija Bekam je na nedavno završenom Vimbldonu nosila haljinu zanimljivog kroja i još zanimljivijih boja. Teget, bordo i narandžasta, kombinacija boja koja vam možda nikada ne bi pala na pamet zapravo odlično izgleda. Krupne šare na haljini, koje čine da izgleda kao da se boje prelivaju, daju odličan vizuelni efekat.

Viktorija Tips of the week: Geometrija i boje

Krupni geometrijski oblici i šare u kombinaciji boja za koje biste na prvi pogled rekli da ne idu zajedno i koje možda nikada ne biste nosili da su pojedinačni komadi u pitanju, upravo su ono što ovaj trend čini posebnim.

Bilo da su haljine, suknje ili majice u pitanju mi vam predlažemo da se odvažite i ponesete boje koje odgovaraju vašem senzibilitetu. Pastelne, zemljane ili vatrene boje i geometrijski oblici kombinacija su za veseliji i lepši ponedeljak.

Kao i dete predškolskog uzrasta uživajte igrajući se bojama i oblicima.

Bekamovi Tips of the week: Geometrija i boje Duga Tips of the week: Geometrija i boje Gazinskaja Tips of the week: Geometrija i boje Kolaz Tips of the week: Geometrija i boje Margo Tips of the week: Geometrija i boje Pista Tips of the week: Geometrija i boje

Zorana Cvetković

Comments