Volite belu boju, ali mislite da bele cipele nisu najbolji izbor? Ako je to i vaš slučaj sada je pravo vreme da promenite mišljenje i date šansu fantastičnim belim salonkama ili otvorenim sandalama, pre svega zato što bela obuća izgleda nežno i sofisticirano, a onda i zato što je lako možete ukombinovati sa skoro svom svojom garderobom.

bele cipele Tips of the Week: Šik u belim cipelama bele sandale Tips of the Week: Šik u belim cipelama beli dzemper Tips of the Week: Šik u belim cipelama

Bele cipele nisu rezervisane samo za neveste. To svi znamo, ali nije naodmet da vas podsetimo.

Već nekoliko godina unazad trend belih salonki vlada među modnim svetom i svake naredne sezone eto ih opet. Da li uz kariranu suknju, džins, svilene pantalone ili šorts postaje nevažno, ali tu su, javljaju da su i ove sezone tražene i voljene. Možda to više nema veze ni sa trendom, niti modnim pravilima, već sa tim da su dame širom sveta svesne toga koliko bela obuća ima prednosti i koliko im je u stvari teško odoleti.

beli Sako Tips of the Week: Šik u belim cipelama Belo odelo Tips of the Week: Šik u belim cipelama Kaldrma Tips of the Week: Šik u belim cipelama

Pored salonki, i sandale sa tankim kaišićima oko prstiju, T-bar sandale, zatim one sa debljim kaišem oko članka, pa i tzv. rimljanke sa kaišićima do kolena ovog leta nas pozdravljaju iz mnogih modnih časopisa, pa i sa samih ulica. Čisto bele ili uz detalje poput zlatnih kopči, lanaca ili uokvirene crnim štepom, veliki je izbor, ali sigurno se možete odlučiti za one koje vašem oku najviše prijaju.

poznate licnosti Tips of the Week: Šik u belim cipelama Stepenice Tips of the Week: Šik u belim cipelama

Mi vam nudimo i nekoliko predloga kako da ih kombinujete uz ostatak garderobe, a i nekoliko svetskih zvezda inspirisaće vas svojim izgledom.

Teget Tips of the Week: Šik u belim cipelama Zanoti bele sandale Tips of the Week: Šik u belim cipelama

Do sledećeg ponedeljka budite šik i uživajte noseći bele cipele!

Zorana Cvetković 
Comments