Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/3

Da se razumemo odmah na početku – ja sam Devica u horoskopu i ja prosto moram da planiram! Zapisivanje, liste, papiri, olovke, blokčići, planeri, organizacija, mozganje – moja svakodnevica. I da, svesna sam toga da preterujem sa planiranjem i svesna sam toga da moram da budem spontanija, ali šta ću. Prosto, kada znam da treba da odradim više stvari, ja to moram da zapišem da bih tačno odredila kada ću šta uraditi i kako, naravno, nešto ne bih zaboravila. Stvarno mislim da sam ponekad bolesna, ali isto tako mi se dešavalo da me to parče papira sa planovima spasi. Tako da, nekad je OK biti luda Devica u horokopu.

No. Ono što je problem za planerima, blokčićima i papirnim “To Do” listama je taj da ih nekada prosto – ne vidiš. Ono, zapišeš sve, ali ti onda treba još jeda podsetnik da pogledaš to što si zapisala. Ili izgubiš papir. Ajoj… Zato, rešenje koje je provereno i koje stvarno “radi” nalazi se u tvom telefonu (od koga se, verujem, ne odvajaš) i sjajnim “To Do” aplikacijama koje možeš da skineš i koje ti mogu pomoći da napokon postaneš organizovanija. Ili makar malo manji frik, ako si kao ja. Evo koje aplikacije su stvarno odličan izbor:

Remember the Milk

Ova besplatna aplikacija je odličan balans između jednostavne i pro “To Do” liste. Povezana je i sa tvojim Gmail-om, Google kalendarom i svim uređajima koje koristiš i sinhronizuje sve podsetnike koje imaš. Samo napraviš listu i ne brineš! Osim toga, možeš je podeliti sa svojim kontaktima ukoliko je potrebno da neko od njih nešto odradi (odlično za posao).

Remember Milk1 To Do aplikacije zbog kojih ćeš napokon postati organizovanija

Editors choice