Tommy Hilfiger, u vlasništvu PVH Corp. [NYSE: PVH], najavio je da će model Hailey Baldwin i modna aktivistkinja Winnie Harlow biti globalne ambasadorke brenda za jesenju kolekciju. Kao deo globalne kampanje brenda, koja slavi ikone sutrašnjice u svetu mode, umetnosti, muzike i zabave, pojaviće se u svojstvu zaštitnih lica kapsula kolekcije TOMMY ICONS za žene.

“Kao dva trenutno najtraženija supermodela na svetu, Hailey Baldwin i Winnie Harlow, postaju ikone sutrašnjice, jer su uspele da omađijaju publiku svojom jakom unutrašnjom snagom i vatrom”, rekao je Tommy Hilfiger. “One predvode sledeću generaciju Tommy žena, jer svemu pristupaju sa dosta poverenja i optimizmom. Ovi zajednički kvaliteti i vrednosti su razlog zbog koga sam uzbuđen što sam im poželeo dobrodošlicu u našu porodicu.”

Winnie Harlow Hayley Baldwin Tommy Icons BTS Fall 18 Low Res e1529327564642 Tommy Hilfiger predstavio Hailey Baldwin i Winnie Harlow kao globalne brend ambasadorke za jesenju žensku kolekciju

Strast i posvećenost Hailey Baldwin odražava se u njenoj 12 godina dugoj baletskoj karijeri pre nego što je zaplovila u manekenke vode sa 16 godina. Kroz njen neverovatan domet na društvenim medijima, gde samo na Instagramu ima preko 11 miliona sledbenika, ona nudi jedinstven prikaz njenog privatnog ali i života iza scene i na modnoj pisti. Hailey Baldwin je učestvovala na svim TOMMY NOW revijama počev od jeseni 2016. godine, a bila je lice sa naslovnice magazina kao što su Vogue, Marie Claire, Wonderland, Elle, Harper’s Bazaar, L’Officiel i Love. Trenutno je možete videti kao ko-voditelja “Drop the Mic” u društvu Method Man na TBS-u, a nedavno je bila i domaćin iHeartRadio Music Awards.

“Moda mi pomaže da izrazim svoju individualnost, a dizajn TOMMY HILFIGER-a je savršen da napravi smelu izjavu”, rekla je Hailey Baldwin. “Volim da kreiram svaki stajling kako bih se najbolje izrazila, i ne mogu da dočekam da pokažem ljubiteljima brenda kako sam dala svoj lični pečat TOMMY ICON kombinacijama.”

Hayley Baldwin Tommy Icons Cardigan BTS Fall 18 Low Res e1529327622667 Tommy Hilfiger predstavio Hailey Baldwin i Winnie Harlow kao globalne brend ambasadorke za jesenju žensku kolekciju

Nominovana za modela godine na dodeli Modnih nagrada 2017. godine, Winnie Harlow je strastvena u pogledu proslave individualnosti i pozitivne slike tela kroz neverovatan domet svojih društvenih medijskih kanala gde se povezuje sa milionima svojih pratilaca. Ona je istaknuta javna govornica, sa svojim TED Talk pričama o percepciji lepote koja je stekla preko milion prikaza na YouTube-u. Winnie Harlow je nedavno prošetala pistom TOMMINOW “DRIVE” u Milanu, gde je Tommy Hilfiger premijerno prikazao svoju kolekciju Spring 2018. Pojaviljivala se na naslovnicama magazina kao što su Elle, Glamour, Marie Claire, L’Officiel i Wonderland, kao i muzičkom video Beyonce “Lemonade“.

“Uvek sam verovala u moć prihvatanja onoga što tebe čini jedinstvenim i kršenja konvencija, tako da sam ponosna što sam partner sa neverovatnim dizajnerom koji zaista deli ovaj duh”, rekla je Winnie Harlow. “Uvek sam volela klasični američki cool stil brenda i jako sam uzbuđena što delim svoje omiljene komade sa svim TOMMY HILFIGER fanovima.”

Winnie Harlow Tommy Icons Blazer BTS Fall 18 Low Res e1529327651523 Tommy Hilfiger predstavio Hailey Baldwin i Winnie Harlow kao globalne brend ambasadorke za jesenju žensku kolekciju

Nasleđe brenda TOMMY HILFIGER usko je povezano sa kolaboracijama sa predstavnicima pop kulture i sportskim ikonama. Najsvežiji primeri su saradnje sa britanskim zvezdom Formule 1, Lewisom Hamiltonom ali i američkim supermodelom Gigi Hadid, koje su propraćene odgovarajućim kapsula kolekcijama.

Winnie Harlow Tommy Icons Sweater BTS Fall 18 Low Res e1529327680100 Tommy Hilfiger predstavio Hailey Baldwin i Winnie Harlow kao globalne brend ambasadorke za jesenju žensku kolekciju

Odabrani modeli TOMMY ICONS za sezonu jesen/zima 2018 biće od septembra dostupni u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Srbiji – Beograd (Rajićeva Shopping center i UŠĆE Shopping center), Novi Sad – Zmaj Jovina 19 i Nišu – Forum shopping center, te Crnoj Gori – Podgorica (Delta city)

Comments