Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Kupovina specijalnih dizajnerskih komada planira se nekoliko meseci ranije (nekada i više), a razlog je vrlo jasan. Svi znamo koliko dizajnerski komadi mogu da budu skupi i potrebno je dosta vremena da skupimo dovoljno sredstava kako ne bismo opustošili ceo životni budžet. Drugi razlog je jer jednostavno do nekih dizajnerskih komada skoro nemoguće doći. Vladajući modni trendovi definišu se barem 6 meseci ranije, tako da sada sa sigurnošću možemo izdvojiti torbe koje će dominirati u 2020.

Nova Chanel torbica pretenduje da postane jednako popularna kao čuvena 2.55 torba, a nova Bottega Veneta biće slavna koliko i prethodna. Opšte je poznato među modnim fanaticima da Bottega torbi nikada nije dosta. Posebno nas je iznenadila  Simone Rocha torba u obliku bisera koja će sigurno dobiti status najvoljenije torbe, a Khaite, najdraži brend glumice Katie Holmes, dizajnirao je Tote torbu zbog koje će nam mini i mikro torbe izgledati potpuno suludo.

Modno raspoloženje koje vlada u sezoni proleće/leto 2020. je želja za klasičnim, večnim komadima, a modne kuće Gucci i Celine su definitivno prigrlile ovaj pristup i iz svoje modne arhive izvukle su torbe koje su jednako kul bile 1950, kao i 2020. U nastavku pogledaj koje su to dizajnerske torbe koje će biti potpuni hit ove sezone.

Chanel – 19 bag

Chanel broj 19 nosi taj naziv jer je plasirana krajem 2019. godine, iako je moglo da se nasluti da će 2020. godine biti njena godina. Chanel 19 je malo drugačije izdanje kultne torbe ovog brenda Chanel 2.55, a jedina razlika je što je redizajnirana torba ima glomazan lanac.

Bottega Veneta – BV Jodie

Bottega Veneta verovatno je najuticajni brend u proizvodnji aksesoara u 2019, a uticaj ove modne kuće se i u ovoj godini nastavlja. Teško je odabrati samo jednu torbu kada pričamo o potražnji, ali ove sezone minimalnu prednost će imati Jodie torba koja se nosi na ramenu, kožna je, a prepoznatljiva je po čvoru na kaišu.

View this post on Instagram

Sitting pretty

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Alexander McQueen – The Story

The Story torba dizajnirana je u decembru prošle godine, a ova cross-body torba već je počela da doživljava svoju slavu. Mlade zvezde Kaia Gerber i Selena Gomez već su viđene sa njihovom novom miljenicom.

Simone Rocha – Pearl Bag

Moda Operandi dozvoljava svojim kupcima da unapred naruče komade sa modne piste i otkrili su nam da je ovo bila najprodovanija torba za proleće/leto 2020.

The Row – Banana Bag

Banana torba pojavila se još u sezoni proleće/leto 2019. i vrlo brzo je postala omiljeni komad među influenserima i slavnim.

View this post on Instagram

#therowbananabag #therow

A post shared by NYLON SHELTER (@nylonsheltercom) on

Editors choice