Zima se i dalje ne “predaje”, ima još vremena do toplih prolećnih dana, a samim tim, ima još vremena da nosimo svoje savršene, prelepe kaputiće koje obožavamo. Iako ne volimo toliko hladno vreme jer nas dosta ograničava kada su moda i oblačenje u pitanju, postoje zimski odevni komadi koji su ipak toliko trendi, koliko su i udobni i praktični.

Kaputi, na primer. Ako ste do sada nosile samo obične, crne kapute ili druge “klasične” modele, vreme je da izađete iz te “zone sigurnosti” i isprobate nešto mnogo smelije. Ako vam nedostaje inspiracije, možete je pronaći na Nedelji mode. Pa, naravno, gde drugde nego na najprestižnijem modnom događaju?

Predstavljamo vam top 10 originalnih, drugačijih kaputa, a makar jedan od njih morate imati u svom ormaru!

Ako ipak volite i ne odstupate od klasičnih boja i modela kaputa, odaberite teget kaput koji je zanimljiv naročito zbog svoje ekstremne dužine i kopčanja različitim dugmićima! Jako zanimljivo, zar ne? Ovakvim sitnim detaljima kaput dobija sasvim novi i inovativni izgled, a ipak zadržava svoju dozu elegancije. Takođe, i bež kaput sa duplim kopčanjem može biti dobar izbor za modernu, ali poslovnu varijantu.

Ako ste, pak, raspoložene za eksperimentisanje i želite da budete primećene na ulici, odaberite simpatičnu bundicu u boji kajsije ili otkačeni beli kaput sa listovima marihuane! Uz kožnu suknju, sasvim originalne čarape i “urbane” majicu i kapu izgledaćete baš opako.
kaput Top 10 kaputa za narednu sezonu

kaput2 Top 10 kaputa za narednu sezonu kaput3 Top 10 kaputa za narednu sezonu kaput4 Top 10 kaputa za narednu sezonu
Comments