Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Veliki broj trendova je godina koja je već na izmaku donela sa sobom, neke je povratila iz prošlosti, neki novi su se pojavili, a jedno je sigurni, mnogi od njih nosiće se i biće popularni i u narednoj godini, jer je većina oduševljena. A naravno, najveći broj trendova našao se u modnom svetu, pa danas izdvajamo koji su to od njih bili najpopularniji i najprihvaćeniji.

Chocker ogrlica

Bez ikakve dileme, chocker ogrlice vratile su se u modni svet i to na velika vrata. Osmišljene su najrazličitije varijacije ovog nakita, te se kombinuju sa različitim stilovima i svim odevnim komadima, skoro bez izuzetka. Ovo je defitnitivno trend koji će se dugo nositi.

trend1 Top 10 najvećih modnih trendova u 2016. godini

Pliš

Još jedan trend koji se vratio iz “mrtvih”. Pliš je ponovo u modi, haljine, odela, svi elegantniji odevni komadi od ovog materijala, te u kombinaciji sa svilom ili čipkom, predstavljaju trend koji su devojke opet snažno prigrlile.

trend2 Top 10 najvećih modnih trendova u 2016. godini

Spuštena ramena

Letnji trend koji još uvek dobro pamtimo, a sve upućuje da će i naredno leto biti u njegovom znaku, jesu spuštena ramena. Bluze i košulje sa spuštenim ramenima kao da su bile jedini odevni komadi koje su devojke nosile, a ovo se prenelo i na haljine, što ih je učinilo najpopularnijim ove godine.

trend3 Top 10 najvećih modnih trendova u 2016. godini

Editors choice