Budući da je doček Nove godine ovog vikenda, zar ne mislite da je pravo vreme da se pripremimo za 2017.godinu i uhvatimo neke modne beleške kako bismo i u novoj godini bile moderne i stilizovane? Mi smo potpuno saglasne za tom idejom i zato smo izdvojile top 10 street style kombinacija koje ćemo rado nositi naredne godine.

Jednostavnost je na ceni, zato ćemo i sledeće godine obožavati proverene kombinacije bluzica i džinsa, sa sve čizmicama do članaka. Ali, postoji jedan updatesakoi zanimljivih, “zaobljenih” formi koji će učiniti da naša već viđena kombinacija postane nesvakidašnja!

street style 1 Top 10 Street Style kombinacija za 2017.

Osim džinsa u retro stilu, ponovo ćemo rado nositi sve one obične majice sa zanimljivim vintidž natpisima i printovima. U kombinaciji sa visokim potpeticama i upadljivim, modernim aksesoarima izgledaćete urbano i stilizovano!

street style 2 Top 10 Street Style kombinacija za 2017.

Poželite dobrodošlicu novom omiljenom poslovnom autfitu – “pencil” suknji u kombinaciji sa jednostavnim bluzama osveženim romantičnim vezom! Udobno, trendi i šik, pre svega! Ne zaboravite i sladak, mali detalj – tašnicu u jarkoj boji.

street style 3 Top 10 Street Style kombinacija za 2017.
Comments