Nakon duge zime, svakako se u aprilu uvek obradujemo prvim zracima sunca i ne možemo dočekati da obujemo starke, stavimo naočare, obučemo laganu kožnu jaknu u kombinaciji sa iscepanim farkama i kul majčicom pa napustimo kuću kako bismo uživali u tim prvim toplim danima godine.

Većina ljudi nikad ne napušta kuću bez slušalica, jer je poseban osećaj kada se šetaš i odjaviš od sveta i planete u svojoj glavi kako bi preslušala neku novu muziku koja donosi osećaj radosti i ljubavi sa dolaskom ovog godišnjeg doba.

Mi ti donosimo čak petnaest potpuno novih pesama koje mogu da ispune tvoj dan i ulepšaju ti dolazeće sunčane dane koji slede, ali i da osveže tvoju plejlistu!

Ariana Grande – break up with your girlfriend, i’m bored

Trenutno najveća pop zvezda na svetskoj muzičkoj sceni je veoma vredno radila, pa je u razmaku od samo pet i po meseci dostavila dva albuma puna BOP* pesama. Hit break up with your girlfriend, i’m bored je svakako zabavna pesma koja sampluje hit benda NYSYNC It makes me Ill, što se zahvaljujući producentima kao što su Max Martin i Illya savršeno uklopilo u novi hit ove dvadesetpetogodišnje pop zvezde.

benny blanco, Selena Gomez, Tainy, J Balvin – I Can’t Get Enough

benny blanco je svetski poznat producent koji je odgovoran za mnoge hitove Britney Spears, Katy Perry i mnogih drugih, a sada je počeo da objavljuje muziku kao i izvođač u kombinaciji sa ostalim poznatim facama svetske scene. Ovaj budući hit je svakako traka koja treba da se nađe na tvojim plejlistama i ujedno je i prva pesma Selene Gomez kojom se ona vraća na muzičku scenu nakon kratke pauze koju je napravila u svojoj karijeri.

Little Mix feat. Ty Dolla Sign – Think About Us

Nezaustavljivi i ujedno najuspešniji ženski bend Velike Britanije, Little Mix nastavlja svoj vredan rad i dostavlja hit za hitom, što dokazuje i pesma Think About Us. Singl verzija ove pesme je urađena sa reperom Ty Dolla Sign-om, a pesma će sigurno da te natera da počneš da plešeš čim refren iste počne. Takođe, devojke veoma hrabro i čvrsto pokazuju svoje vokalne sposobnosti na ovoj traci.

Mariah Carey feat. Stefflon Don – A No No (Remix)

Originalna diva Mariah Carey je krajem prošle godine objavila svoj petnaesti studijski album pod nazivom Caution, koji je od strane kritičara, kao i od publike veoma dobro prihvaćen i ocenjen kao jedan od najboljih u njenoj karijeri. Drugi zvanični singl albuma je luckasta pesma A No No koja sadrži sample hita Lil Kim Crush on you iz 1997. godine, na koju je R’n’B diva dodala sve popularniju reperku Stefflon Don. Za pesmu se pretpostavlja da je odgovor na razlaz Careyeve sa bivšom menadžerkom Stellom Bulochnikov.

Zedd & Katy Perry – 365

Nova traka popularnog producenta Zedd-a i pop zvezde Katy Perry pod nazivom 365 koja je objavljena simbolično na Dan zaljubljenih, a bila je dugoočekivani novi single Perryjeve. Od strane kritičara je opisana kao hipnotična ljubavna pesma koja vas prosto motiviše da razmišljate o onoj osobi koja vam se mota po mislima“.

Comments