Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

Danas kada se sve dešava na internetu, poznate ličnosti mere svoju moć brojem pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, influenseri izlaze iz anonimnosti za manje od godinu dana, a njihov savet i preporuka se neretko slepo slede, rešili smo da zavirimo na Instagram i saznamo koja su top 3 proizvoda domaćih kreatora online mnjenja.

Influenseri, odnosno influenserke imaju lične afinitete i specifičan stil i svoju oblast kojom gospodare, ali ipak smo primetili da ovog leta koliko god bile različite sve su “odlepile” za ova tri proizvoda.

Prvo – leto je, pa ni malo ne čudi što je #1 gedžet i neizostavani proizvod u putnoj torbi svake influenserke koja drži do sebe Lumea Essential Range lampa. Da, to je ona supersonična stvarčica koja osim što super izgleda, sofisticiranog je dizajna, a predstavlja kućnu zamenu za epilaciju. Jednostavna, efikasna, sigurna i lepa, Lumea Essential postala je glavni saveznik svih gospodarica Instagrama na ovogodišnjem letovanju, jer pored toga što dugotrajno uklanja dlačice, ona eliminiše i stres koji svaki odlazak na more i serija tretmana u kozmetičkim salonima koji mu prethodi nosi. Ova lampa je lagana i praktična, staje u svaku, čak i manju torbu, tako da nam je jasno što je svaka Influenserka koja drži do sebe, rado prigrlila ovog leta.

Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan

Leto je takođe i period godine kada se uspostavljalju trendovi, bilo da je u pitanju destinacija na kojoj još niko nije bio, novi brend obuće ili provod u sledećem najpopularnijem klubu. Tako su sve Instagram trendseterke, ovog leta na svoje omiljene destinacije ponele i IQOS – jer jasno je da je za jednu stilizovanu damu više trendi kada iz svoje torbe, umesto običnih cigareta izvade ovaj aparat koji je za svoj dizajn dobio čak i nagradu GOOD DESIGN Awards čuvenog Chicago Athenaeum muzeja arihtekture i dizajna. I isto kao što je Chanel 5 postavio standard i ideal koji se samo unapređuje vremenom, i predstavlja uzor ostalim brendovima, tako je iIQOS postao benčmark u svojoj oblasti, a influenserke kao prave trendseterke su to među prvima to prepoznale.

I na kraju, svaka prava influenserka je i svojevrsni predstavnik DIY pokreta, jer ako ne znamo sami sebi da ugodimo, kako očekujemo da steknemo hordu pratilaca? Čak i kada imate Instagram slavu nećete baš uvek uspeti da “sad za sad” zakažete termin u nail salonima. Tu stupa na scenu pravi pokretni Nail salon. Ovo je proizvod koji lim je izašao zavrteo se u Instagram orbiti jer je osim što je lep, vrlo praktičan. Devojke koje su popularne na Instagramu, postale su i ozbiljne biznismenke, koje koliko god to neverovatno zvučalo i nemaju baš puno slobodnog vremena, pa moraju neke stvari da završe brzo – u hodu. Potpuno je logično da im je zbog toga ovaj proizvod savršeno došao. Nokti kao u salonu, a rade se kod kuće, i štede vreme, a svi znamo da vreme je novac. Kao i sva tri ova proizvoda, i ovaj mini nail salon je vlo praktičan, a što je za istinske influenserke bitno može se koristiti bilo gde.

Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan

Čak i u moru Instagram postova, gde često kvantitet nadvlada kvalitet, gde je svaki novi proizvod već sutra “bajat”, jer je stigao još noviji, ipak kvalitet zna da ispliva na površinu i nađe svoje mesto, što su ova tri proizvoda i pokazala.

Izvor fotografija: unsplash.com

Editors choice