Danas kada se sve dešava na internetu, poznate ličnosti mere svoju moć brojem pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, influenseri izlaze iz anonimnosti za manje od godinu dana, a njihov savet i preporuka se neretko slepo slede, rešili smo da zavirimo na Instagram i saznamo koja su top 3 proizvoda domaćih kreatora online mnjenja.

Influenseri, odnosno influenserke imaju lične afinitete i specifičan stil i svoju oblast kojom gospodare, ali ipak smo primetili da ovog leta koliko god bile različite sve su “odlepile” za ova tri proizvoda.

Prvo – leto je, pa ni malo ne čudi što je #1 gedžet i neizostavani proizvod u putnoj torbi svake influenserke koja drži do sebe Lumea Essential Range lampa. Da, to je ona supersonična stvarčica koja osim što super izgleda, sofisticiranog je dizajna, a predstavlja kućnu zamenu za epilaciju. Jednostavna, efikasna, sigurna i lepa, Lumea Essential postala je glavni saveznik svih gospodarica Instagrama na ovogodišnjem letovanju, jer pored toga što dugotrajno uklanja dlačice, ona eliminiše i stres koji svaki odlazak na more i serija tretmana u kozmetičkim salonima koji mu prethodi nosi. Ova lampa je lagana i praktična, staje u svaku, čak i manju torbu, tako da nam je jasno što je svaka Influenserka koja drži do sebe, rado prigrlila ovog leta.

Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan

Leto je takođe i period godine kada se uspostavljalju trendovi, bilo da je u pitanju destinacija na kojoj još niko nije bio, novi brend obuće ili provod u sledećem najpopularnijem klubu. Tako su sve Instagram trendseterke, ovog leta na svoje omiljene destinacije ponele i IQOS – jer jasno je da je za jednu stilizovanu damu više trendi kada iz svoje torbe, umesto običnih cigareta izvade ovaj aparat koji je za svoj dizajn dobio čak i nagradu GOOD DESIGN Awards čuvenog Chicago Athenaeum muzeja arihtekture i dizajna. I isto kao što je Chanel 5 postavio standard i ideal koji se samo unapređuje vremenom, i predstavlja uzor ostalim brendovima, tako je iIQOS postao benčmark u svojoj oblasti, a influenserke kao prave trendseterke su to među prvima to prepoznale.

I na kraju, svaka prava influenserka je i svojevrsni predstavnik DIY pokreta, jer ako ne znamo sami sebi da ugodimo, kako očekujemo da steknemo hordu pratilaca? Čak i kada imate Instagram slavu nećete baš uvek uspeti da “sad za sad” zakažete termin u nail salonima. Tu stupa na scenu pravi pokretni Nail salon. Ovo je proizvod koji lim je izašao zavrteo se u Instagram orbiti jer je osim što je lep, vrlo praktičan. Devojke koje su popularne na Instagramu, postale su i ozbiljne biznismenke, koje koliko god to neverovatno zvučalo i nemaju baš puno slobodnog vremena, pa moraju neke stvari da završe brzo – u hodu. Potpuno je logično da im je zbog toga ovaj proizvod savršeno došao. Nokti kao u salonu, a rade se kod kuće, i štede vreme, a svi znamo da vreme je novac. Kao i sva tri ova proizvoda, i ovaj mini nail salon je vlo praktičan, a što je za istinske influenserke bitno može se koristiti bilo gde.

Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan Top 3 proizvoda bez kojih domaće influenserke ne mogu da zamisle dan

Čak i u moru Instagram postova, gde često kvantitet nadvlada kvalitet, gde je svaki novi proizvod već sutra “bajat”, jer je stigao još noviji, ipak kvalitet zna da ispliva na površinu i nađe svoje mesto, što su ova tri proizvoda i pokazala.

Izvor fotografija: unsplash.com

Comments