Mindsnacks

Ako te aplikacija Duolingo uči kroz igru i zabavu, čekaj samo da vidiš Mindsnacks! Ovu aplikaciju doslovno čine igrice koje su tako vesele, zabavne i šarmantne, a jednako dobro te uče kako vokabularu, tako i gramatici željenog stranog jezika. Kladim se da ti nikada više neće biti dosadno da vežbaš jezik koji želiš da naučiš ili usavršiš! Ova igrica je dostupna samo za iOS uređaje, a na raspolaganju ti je nekoliko jezika – španski, francuski, italijanski, portugalski, nemački, kineski i japanski. 

Preuzmi aplikaciju.

Busuu

Ova aplikacija je dostupna kako na mobilnim telefonima (Android i iOS), tako i na webu, a putem nje možeš naučiti neki od 12 najtraženijih jezika – engleski, španski, francuski, nemački, italijanski, portugalski, kineski, japanski, poljski, turski, ruski i arapski. Jezik učiš kroz razna vežbanja, a jako koristan segment aplikacije je taj što dobijaš feedback od izvornih govornika što definitivno doprinosi tvom znanju i učenju.

Preuzmi aplikaciju.

Babbel

Budući da se ova aplikacija smatra Duolingovim bratom koji se plaća, jasno ti je da možeš očekivati slične rezultate – ispitivanja su pokazala da su korisnici unapredili svoje znanje jezika za samo dva meseca. Postoji i besplatna verzija aplikacije, ali ona nudi samo 40 vežbanja. Svako vežbanje počinje vežbama vokabulara koje je praćeno slikama, a učenje je prilagođeno tvom dosadašnjem nivou znanja. Možeš da biraš neki od sledećih jezika – španski, nemački, italijanski, francuski, portugalski, švedski, turski, holandski, poljski, indonežanski, norveški, danski i ruski. Ukoliko počneš da učiš jezik, a onda na neko vreme prestaneš, aplikacija ti omogućava da nastaviš tamo gde si stala.

Preuzmi aplikaciju.

Top 5 aplikacija za učenje i usavršavanje stranih jezika 1 e1587996618392 Top 5 aplikacija za učenje i usavršavanje stranih jezika

Fotografije: unsplash.com

Ivana

Comments