Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/2

Nakon završenog 42. Belgrade Fashion Week-a sumiramo viđeno, “sabiramo” sve ono što nam je pruženo na modnim pistama kroz nekoliko dana i biramo naših top 5 dizajnera koji su svojim drugačijim, upečatljivim radom, ostavili najsnažniji utisak. Među njima, ove godine našla se i specifična, dizajnerka koja svojim kreacijama “gleda” u budućnost, Ana Trošić Trajković.

Kolekcija koju je ove godine predstavila na Belgrade Fashion Week-u nosi naziv “42“, pa samim tim simbolično prati 42. izdanje Nedelje mode u srpskoj prestonici. Međutim, ova kolekcija predstavlja nadovezivanje na sve ono što smo videli u prošloj, mini kolekciji koju je Ana predstavila, a za kojom su odmah veliko interesovanje pokazali svi modni stručnjaci, kao i brojne poznate ličnosti koje su nosile modele iz nje. Kao i prethodna, i ova kolekcija inspirisana je romanom “Autostoperski vodič kroz galaksiju” koji je protkan kroz svaki komad koji su pre nekoliko večeri predstavljeni beogradskoj publici.

31 ana trosic mina kitic Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ana Trošić Trajković 32 ana trosic teodora  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ana Trošić Trajković 33 ana trosic   Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ana Trošić Trajković

Editors choice