Nakon završenog 42. Belgrade Fashion Week-a sumiramo viđeno, “sabiramo” sve ono što nam je pruženo na modnim pistama kroz nekoliko dana i biramo naših top 5 dizajnera koji su svojim drugačijim, upečatljivim radom, ostavili najsnažniji utisak. Među njima, ove godine našla se i specifična, dizajnerka koja svojim kreacijama “gleda” u budućnost, Ana Trošić Trajković.

Kolekcija koju je ove godine predstavila na Belgrade Fashion Week-u nosi naziv “42“, pa samim tim simbolično prati 42. izdanje Nedelje mode u srpskoj prestonici. Međutim, ova kolekcija predstavlja nadovezivanje na sve ono što smo videli u prošloj, mini kolekciji koju je Ana predstavila, a za kojom su odmah veliko interesovanje pokazali svi modni stručnjaci, kao i brojne poznate ličnosti koje su nosile modele iz nje. Kao i prethodna, i ova kolekcija inspirisana je romanom “Autostoperski vodič kroz galaksiju” koji je protkan kroz svaki komad koji su pre nekoliko večeri predstavljeni beogradskoj publici.

31 ana trosic mina kitic Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ana Trošić Trajković 32 ana trosic teodora  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ana Trošić Trajković 33 ana trosic   Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ana Trošić Trajković
Comments