Revija koja se već tradicionalno održava tokom Nedelje mode u Beogradu predstavlja nove modele Martini Vesto by Boško Jakovljević. Iz godine u godinu, Boško se trudi da pomeri određene granice kada je muška moda u pitanju, što je ovog puta istaknuto kroz jedinstvene kreacije koje odišu individualnošću.

Na 42. Belgrade Fashion Week-u, Boško je na pisti priredio mini spektakl za publiku koja je bila prisutna. Scenografija dekorisana persijskim ćilimima, kristalnim lusterom, dočarali su luksuz samih modela koje su manekeni nosili tokom treće večeri Nedelje mode. Kao i do sada, i ova kolekcija prikazuje trud da kvalitet samih materijala i izrade bude na visokom nivou, a novina koja se unosi jeste da će većina predstavljenih modela biti deo komercijalnog lanca, budući da to nije u prošlosti bila praksa.

1 bosko marko andric Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 2 bosko nikola kovacevic  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 3 bosko jovan  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 4 bosko   Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević
Comments