Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Revija koja se već tradicionalno održava tokom Nedelje mode u Beogradu predstavlja nove modele Martini Vesto by Boško Jakovljević. Iz godine u godinu, Boško se trudi da pomeri određene granice kada je muška moda u pitanju, što je ovog puta istaknuto kroz jedinstvene kreacije koje odišu individualnošću.

Na 42. Belgrade Fashion Week-u, Boško je na pisti priredio mini spektakl za publiku koja je bila prisutna. Scenografija dekorisana persijskim ćilimima, kristalnim lusterom, dočarali su luksuz samih modela koje su manekeni nosili tokom treće večeri Nedelje mode. Kao i do sada, i ova kolekcija prikazuje trud da kvalitet samih materijala i izrade bude na visokom nivou, a novina koja se unosi jeste da će većina predstavljenih modela biti deo komercijalnog lanca, budući da to nije u prošlosti bila praksa.

1 bosko marko andric Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 2 bosko nikola kovacevic  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 3 bosko jovan  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 4 bosko   Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević

Editors choice