Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

1/2

Revija koja se već tradicionalno održava tokom Nedelje mode u Beogradu predstavlja nove modele Martini Vesto by Boško Jakovljević. Iz godine u godinu, Boško se trudi da pomeri određene granice kada je muška moda u pitanju, što je ovog puta istaknuto kroz jedinstvene kreacije koje odišu individualnošću.

Na 42. Belgrade Fashion Week-u, Boško je na pisti priredio mini spektakl za publiku koja je bila prisutna. Scenografija dekorisana persijskim ćilimima, kristalnim lusterom, dočarali su luksuz samih modela koje su manekeni nosili tokom treće večeri Nedelje mode. Kao i do sada, i ova kolekcija prikazuje trud da kvalitet samih materijala i izrade bude na visokom nivou, a novina koja se unosi jeste da će većina predstavljenih modela biti deo komercijalnog lanca, budući da to nije u prošlosti bila praksa.

1 bosko marko andric Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 2 bosko nikola kovacevic  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 3 bosko jovan  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević 4 bosko   Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Boško Jakovljević

Editors choice