Jedna od revija na 42. Belgrade Fashion Weeku-u koja je izazvala veliku pažnju odvijala se tokom treće večeri kada su modnom pistom prošetali modeli u kreacijama talentovane Ivane Pilje. Više puta nagrađivana za svoj rad, Ivana je kolekciju izlagala u Berlinu, ali je za ovogodišnji Belgrade Fashion Week pripremila drugačiju, inovativniju prezentaciju.

Koncept koji je osmislila uključuio je i mladog pevača, Luke Black-a sa kojim je na sceni Beogradske nedelje mode napravila jedinstvenu i zapanjujuću tehno operu koja je doprinela posebno i svakako upečatljivijem doživljaju svih kreacija koje čine novu kolekciju. Inspirisana prirodom na jedan drugačiji, nesvakidašnji način, kolekcija je u pretežno crnoj boji, pa je uz nastup Luke Black-a stvoren svojevrsan modno – muzički performans.

25 ivana pilja 1 Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ivana Pilja 26 ivana pilja 2 Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ivana Pilja 27 ivana pilja 3 Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Ivana Pilja
Comments