Pažnju i znatiželju na 42. Belgrade Fashion Week-u izazvala je revija na kojoj je predstavljena nova kolekcija dizajnera Marka Glavinića koji kroz svoje modele uspešno, na specifičan način spaja svakodnevnu, nosivu modu sa formama i krojevima koji su neočekivani, naglašeni, potpuno drugačiji od sveg na šta smo navikli kada je domaća modna scena u pitanju.

Predstavljena kolekcija nosi naziv “Osam” i na taj način simbolično se povezuje sa onim što predstavlja i o čemu “govori”, a to je tema beskonačnosti, koja je umetnicima oduvek najzanimljivija, bez obzira na to kojom se umetnošću bave, dok ju je najteže, ali i najzanimljivije predstaviti upravo kroz odevne kombinacije i kroz modu – što je ovom dizajneru “pošlo za rukom”.

10 marko glavinic mladen  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Marko Glavinić

 

10 marko glavinic  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Marko Glavinić 11 marko glavinic   Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Marko Glavinić 12 marko glavinic marko andric 2 Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Marko Glavinić 12 marko glavinic marko andric  Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Marko Glavinić 13 marko gavinic nikola j Top 5 dizajnera sa 42. Belgrade Fashion Week a: Marko Glavinić
Comments