Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Uspešno je završena još jedna Nedelja mode u Beogradu. I ovaj put beogradska modna publika je uživala u kreativnom radu domaćih i regionalnih dizajnera, ali i brojim kvalitetnim sadržajima koja su pratila najznačajniju modnu manifestaciju u zemlji. Ogroman broj manje ili više afirmisanih dizajnera prikazao je svoje kolekcije, a mi vam izdvajamo pet dizajnera koji su na nas ove sezone ostavili najjači utisak.

Ana Trošić Trajković

Navikli smo da nas Ana Trošić Trajković iz sezone u sezonu oduševljava svojom genijalnošću i karakterističnim radom odnosno pogledom na modu. Na ovoj nedelji mode, Ana je predstavlia deo kolekcije Galaxy Hitchhiking koja je inspirisana romanom “Autostoperski vodič kroz galaksiju” britanskog autora Daglasa Adamsa. Četiri predstavljena modela karakterišu precizno definisane siluete gde je sve podređeno naglašavanju proporcija u konstrukcijskom smislu. Podignuta i ojačana ramena, balon forme od vinila na bokovima, podignuta visina struka, izduženi rukavi, neki su od karakterističnih formi koje prate kolekciju. Ono što je nama posebno zapalo za oko su zanimljivi 3D izliveni oblici, aplikacije, perle i ostali detalji koji predstavljaju direktne reference na Adamsov vodič, a u kontekstu kolekcije predstavljaju zanimljive modne detalje koji doprinose celokupnom vizuelnom utisku kolekcije. Ana nas je i ovaj put povela na zanimljivo putovanje kreativnosti, mašte, zabave i modne igre. Bravo Ana!

ana Top 5 favorita sa 41. Belgrade Fashion Week a

Tijana Žunić

Nova kolekcija Tijane Žunić predstavlja interpretaciju aktuelnih trendova u svetu mode. Odlikuju je kvalitetni i udobni materijali, klasični, a opet moderni krojevi i jarke boje kombinovane sa nezaobilaznom crnom i belom. Kolekcija je namenjana ženama koje su hrabre i senzualne i modu doživljavaju kao igru gde kombinuju više različitih stilova za najbolji efekat svaki put.

tijana Top 5 favorita sa 41. Belgrade Fashion Week a

Editors choice