Čim je došla jesen, a sa njom i nova sezona odličnih beauty trendova, automatski smo osetile neopisivu želju da promenimo boju kose i to po principu – što ekstremnije to bolje! Ipak, koliko god možda volela bold nijanse u svojoj kosi i bila raspoložena za ovakve eksperimente, ova jesen je više u znaku prirodnih tonova,celebrity colorist Min Kim, koja je zaslužna za sve one raskošne boje i kose poznatih ličnosti, izdvaja svoje favorite!

Vanilla Blonde

Ukoliko imaš svetao ten ili si prirodna plavuša sa svetlim očima koja želi da ove jeseni svoju prirodnu boju kose dodatno istakne, vanilla blonde nijansa može da bude dobar izbor za tebe. Ova boja je kombinacija hladne pepeljaste i tople vanile i ako nas pitaš – odlična je za hladne dane! Plus – što ti je osnovna boja svetlija, to ćeš lakše “izvući” ovu nijansu.

Ukoliko želiš da ove jeseni imaš baš ovu boju kose, isprobaj Garnier Olia farbu za kosu bez amonijaka u nijansi 112 Super Light Beige Blonde!

Milk & Honey Blonde

Min Kim preporučuje ovu boju kose devojkama koje imaju tanku kosu bez volumena jer kombinacija nijansi i način farbanja čine da kosa deluje gušće, življe i sa više volumena. Koren kose treba da bude nešto tamniji od krajeva, odnosno, potrebna ti je odgovarajuća varijanta balajaža. Savet plus – kako bi dodatno istakla novu boju kose, ošišaj je stepenasto!

Ukoliko želiš da ove jeseni imaš baš ovu boju kose, isprobaj Garnier Olia farbu za kosu bez amonijaka u nijansi 8.0 Blonde!

Comments