U sred priče o trendovima koji su zauzeli celu sezonu koja je trenutno aktelna, te oko toga šta će se najviše nositi tokom jeseni zime koja nam polako stiže, da ulepšamo malo hladne dane rešili smo da vam otkrijemo delić onoga što će doneti proleće 2017. godine. Modni svet ne spava, radi dosta unapred, pa se brojni trendovi za ovo godišnje doba već znaju i pripremaju, a oni koji se tiču torbi već su tu i čekaju vas, savremene devojke, da ih ponesete.

Vrećaste torbe

Ovo je jedan od trendova koji nije nešto novo, bar na prvi pomen, međutim, kada neko kaže da je torba “vrećasta”ipak se neće pomisliti baš na ovakve modele. Proleće 2017. godine donosi vrećaste torbe koje će biti veoma popularne, a njihov oblik zaista podseća na vrećice od nekog materijala. Kožne, sa različitim zanimljivim dodacima, poput onih koji podsećaju na šarene, čokoladne bombone, ove torbe biće jedan od većih modnih hitova sezone koja nam se sprema.

Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017 Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017. Top 5 trendi modela torbi za proleće 20172 Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017. Top 5 trendi modela torbi za proleće 20173 Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017.

Torbe sa neobičnom ručkom

Modni svet uvek traga za nečim što će iznenaditi i što će izgledati interesantno i zanimljivo, a to se često odnosi na torbe koje devojke nose. Čak i onda kada autfit izgleda monotono, jednostavno, pravi izbor torbe učiniće da to sve izgleda dosta atraktivnije i modernije, zbog čega se uostalom i poklanja velika pažnja njihovom odabiru. ovog puta, novi trendovi donose torbe sa neobičnim ručkama koje se na njima nalaze, poput velike ili manje alke, te polukružnih, čvrstih ručki, što ovim torbama donosi izgled koji u sebi spaja i više stilova.

Top 5 trendi modela torbi za proleće 20174 Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017. Top 5 trendi modela torbi za proleće 20175 Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017. Top 5 trendi modela torbi za proleće 20176 Top 5 trendi modela torbi za proleće 2017.
Comments