Ako spadate u devojke koje svoje mobilne telefone smatraju omiljenim modnim detaljem, verujemo da vam je osim toga koji model imate, jako važno i to kako telefon izgleda. Danas se oni proizvode tako da budu tanki, lepi i elegantni sami po sebi, ali nije naodmet ponekad ih i dodatno ukrasiti. Naravno, najlakši način za to jesu zanimljive maskice kojih ima tako mnogo da je teško odlučiti se samo za jednu. Ali, ko kaže da vam je samo jedna maska dovoljna? Pa, ako već svoj telefon ukrašavate u skladu sa svojim odevnim kombinacijama, onda je sasvim logično da vam je potrebno i nekoliko “kombinacija” za vaš omiljeni uređaj bez koga ne možete.

Ipak, ono što ume da iznervira je to što su sve maske iste. I sve devojke imaju iste telefone, iste maske, sve isto! Vi biste da se istaknete i budete originalne i drugačije. Nikakav problem! Jeste li već čule za neodoljive My Case maskice? Reč je o jako kreativnim i definitivno drugačijim maskama od svih koje ste do sada videle jer su sasvim personalizovane, odnosno, apsolutno same birate kako će one izgledati. Od već ponuđenih tema i fotografija, možete čak i svoju fotku staviti na masku i time zaista dobiti potpuno unikatnu masku za svoj telefon. Nije li to sjajno?

A iz bogate My Case ponude, mi smo izdvojili nekoliko maskica kojima bi definitivno trebalo da ukrasite svoj telefon ovog leta. Koja vam se najviše dopada?

Slatka

Doslovno slatka! Jer, koja je prva asocijacija na leto i toplo vreme? Naravno, sladoled! Ako i vi obožavate ovu poslasticu, neka se ona nađe i na vašem telefonu u vidu zanimljive, umetničke fotografije jarkih boja. Veselo i slatko!

Sa zanimljivom porukom

Život je definitivno bolji na plaži! Koliko vas bi se sada samo prebacilo na plažu, da leškari na suncu ispod neke palme… Eh, leto… Jedva čekamo! Zar vas ovo more ne mami da se “bućnete” u njega?

mycase Top 6 maski koje TREBA da imaš ovog leta
Comments