Kako se sve više bližimo novoj godini, kao da nam neki đavo ne da mira i tera nas da napravimo izvesnu promenu u našem životu. Da li je to promena stila, promena rasporeda u stanu, ili ona koja se potencijalno može završiti neiscrpnim suzama, promena frizure – svaka od nas bira po svom nahođenju!

Mi žene se ipak najčešće odlučimo za ovu poslednju, međutim, nakon toga sledi niz nedoumica. Želimo promenu, ali ne drastičnu, želimo da pratimo trendove, ali da nam to ipak kasnije ne oduzima previše vremena pri održavanju… Na svu sreću, ovogodišnji trendovi su bili blagonakloni prema nama, pa nemamo puno prostora za grešku. Svaka frizura iziskuje svega par minuta posla, dobro priznajemo, ima i izuzetaka, ali uverićete se i same da vredi.

Sada kada je leto već uveliko prošlo, a mi smo se uhvatile u koštac sa našim obavezama koje su nas nestrpljivo čekale, pravo je vreme da napravimo predah i odlučimo se za jednu od top šest frizura koje su apsolutni hit ove sezone i koje su prepravile naše društvene mreže.

Rajf je sve što nam je potrebno

Žurimo na posao, a u toku noći smo se očigledno posvađale sa svojom kosom. Nije problem, bez panike. Sve što nam je potrebno da popravimo naš bad hair day je jedan aksesoar koji je potpuni hit ove sezone. Nismo ih baš volele kad smo bile male, ali plišani, šareni, jednobojni ili prepun cirkona oversized rajf je danas tu da nas spasi! Bilo da ga koristimo uz vezanu, puštenu, talasastu ili kovrdžavu kosu, izgledaćemo kao prave samouverene kul devojke, a bad hair day će ostati vaša mala tajna, za koju niko neće znati, niti će je primetiti. Iziskuje dva minuta posla, a idealno se uklapa uz sve, od farmerki i basic majica, pa sve do odela i haljina.

Razbarušene lokne koje će istaći tvoje lice

Odavno smo se vratile sa odmora i naša kosa je suva, beživotna i umorna od tog silnog hlora, jer još uvek osećamo onaj bol u stomaku kada pomislimo na makaze i skraćivanje toliko dugo puštane kose. Bez brige, stiže privremeno rešenje, ali podrazumeva kompromis. Ako se otarasimo suvih krajeva samo sa pramenova kose do lica, napravićemo iluziju zdrave kose, bez skraćivanja celokupne dužine. Ovo je neka vrsta prve pomoći dok ne skupimo hrabrosti da frizeru dopustimo da uradi neizbežno. Kada smo završile malo stresniji deo posla i osvežili prednje pramenove, za razbarušene trendi lokne, biće nam potrebno svega nekoliko minuta. Sačuvale smo dužinu, dobile trendi frizuru koja se lako pravi i sebi kupile još malo vremena. Win win.

Ledeno plava

Okej, došli smo do one frizure koja iziskuje malo više vremena i truda. Brinetama će biti malo teže da dobiju ovu potpuno očaravujuću boju, jer se u njihovom slučaju ona dobija iz nekoliko farbanja kako se kosa ne bi potpuno uništila od blanša, ali nema toga što dobar frizer već ne zna. Malo više uloženog vremena na početku i sa takvom zanosnom bojom ostaćemo upamćene gde god se pojavimo. Trend koji je već osvojio mnoga srca i koji je kao stvoren za one malo smelije devojke koje su spremne za potpuno nov početak uz nov imidž!

Comments