Dočekali smo septembar i uveliko zagazili u poslednju etapu leta kada se polako svi vraćamo sa godišnjih odmora i preplanuli prepričavamo letnje dogodovštine i pravimo planove za naredni period. Iako jesen još uvek nije zvanično stigla, jesenje kampanje po časopisima, izlozima i bilbordima nam bude omiljeni miris sveća od bundeve i vanile i zvuk hodanja po suvom lišću.

Modna industrija uveliko radi na predstavljanju novih komada za jesen 2016. koje ćemo obožavati u narednih nekoliko meseci. Pravi ljubitelji mode znaju koliko je jesen važna. To je početak “modne godine” (prvi septembar u modnom svetu je ono što je prvi januar u regularnom) i povratak slojevitog oblačenja. Sad je pravo vreme da oni hrabri pokažu svoje veštine kombinovanja boja, dezena i različitih komada.

Predstavljamo vam šest must have komada ove jeseni bez kojih smo sigurni da nećete moći. Sa jednim ili sa svim komadima sa navedene liste ćete sigurno izgledati potpuno šik i trendi.

Plišana haljina

Pliš se vratio na velika vrata i već nekoliko sezona vlada modnom scenom. Plišana haljina je odličan izbor za jesenje dane, posebno za one slojevite kombinacije koje ćete poželeti da “razbijete” drugačijim materijalom. Pliš možete da kombinujete uz sve, a posebno je zahvalan za nakit u zlatnim nijansama.

PLISANA HALJINA www.elle .mx  Top 6 trendova za jesen 2016.

Čoker ogrlice

Čokeri su veliki povratak doživeli ovog leta, ali se trend nastavio i savršeno uklopio u jesenje kombinacije. Ukoliko ga niste nosili letos, obavezno nabavite jedan čoker za jesen. Interesantno je što čokere sve češće viđamo i na muškarcima, a ko još može da odoli unisex trendovima i situacijama kada omiljeni komad nakita “ukradete” od svog dečka?

COKER carolinesmode.com  Top 6 trendova za jesen 2016.
Comments