Skoro da je nemoguće zamisliti dobar večernji stajling u kome se nećeš smrznuti kada napolju vladaju oštar vetar i mraz. Kada je temperatura ispod nule, a imaš ugovoren izlazak sa drugaricama i rezervisano mesto u večernjem klubu, džemper/rolka i debele hulahopke su no-no opcija. Koja druga opcija ti preostaje? Veruj da nisi jedina koja se suočava sa ovim pitanjem. Umesto da se smrzavaš, isprobaj neke od naših ideja stajlinga i bićeš ugrejana i jednako seksi.

Kožna mini suknja + bela majica + čizme preko kolena/bajkerske čizme

Ove sezone kožna suknja je definitivno stvar na koju treba da obratiš pažnju. U svoju zimsku kolekciju ubroji kožnu suknju, jer će dodati lukuznu notu svakom tvom stajlingu. Pokazalo se da je ova suknja apsolutni statement komad koji možeš nositi u kancelariji, na dnevnoj kafi i u večernjem izlasku. U svoj noćni izlazak kreni u mini kožnoj suknji, uparenoj sa košuljom ili jednostavnom majicom i stajling finiširaj štiklama preko kolena kako bi se dodatno utoplila.

P.S. Ukoliko nisi preterani fan visokih potpetica, obuj bajkerke, a majicu zameni košuljom.

Odelo (ili samo sako) + salonke + čipka

Nemaš odelo? Sada je pravi trenutak da ga nabaviš. Odelo je zauvek uspešan stajling. Ukoliko si krenula na zimsku romantičnu večeru dodaj odelu belu košulju i salonke, ukoliko si više za smeliju varijantu, ispod obuci čipkani top ili grudnjak, a ako si raspoložena za party varijantu kombinuj muški ili oversized zakopčani sako sa štiklama, a pantalone jednostavno zaboravi kod kuće (kao što to mnoge poznate blogerke rade).

Čipkani grudnjak + košulja/sako/majica

Čipkani grudnjak je nešto što uglavnom nosimo leti, a predstavlja najbrži i najlakši način da svaki stajling postane seksi. Obuci ga ispod raskopčane košulje, sakoa, ili čak preko obične bele majice, uz najobičnije farmerke i ne možeš da pogrešiš.

Comments