Skrolujući po Instagramu i gledajući razne fotografije koje se tamo mogu naći, uvek većinski u stvari budu tu modne fotografije koje prikazuju različite odevne kombinacije, modne detalje, beauty savete koji se mogu naći na profilima raznih blogerki. I one uvek imaju nešto novo da pokažu, predstave, ali neki od komada se pojavljuju na fotografijama većine njih. Idući takvim tragom, pronašli smo čak top 8 komada koji su izgleda omiljeni većini.

Neobični kupaći kostim

Leto je došlo, a samim tim i vreme za more, plaže, bazene, gde god neko može da ode i da se rashladi, te da uživa na Suncu i u toplom vremenu. A modne blogerke uvek imaju i način da čak i ovako “oskudno” obučene pokažu svoj stil, zbog čega biraju kupaće kostime prilično neobičnih krojeva i detalja na sebi, što im u stvari i daje taj atraktivan, interesantan izgled.

View this post on Instagram

Someone's joining the new #baywatch 📽 💥

A post shared by Gala (@galagonzalez) on

Torba od pruća

Ovaj trend je nekada bio i te kako popularan, pa se već decenijama nije pojavljivao, ali se ove sezone vratio i to na “velika vrata”. Korpa-torbe, odnosno, torbe od pruća, koje neodoljivo podsećaju na korpe koje se nose na izlete, u svet mode su sada uvele modne blogerke, pa jedva da se može pronaći neka od njih da ih nije kombinovala sa nekom street style kombinacijom.

Comments