Još uvek se nismo pošteno navikli na hladno vreme, a modni svet nam predstavlja najnovije kolekcije za proleće 2018. godine. Pa kada je moda u pitanju, nema čekanja, sve se odvija brzo i u žurbi, jer one devojke opsednute trendovima ne mogu da dočekaju da vide šta će to biti moderno naredne sezone. Pa ako imaš plan uskoro da otputuješ u neki od centara mode kao što su Rim ili London sada je pravi trenutak da se informišeš kakva će to odeća biti hit za proleće, a ako pak ostaješ u zemlji nije na odmet informisati se na vreme o garderobi koju ćemo za koji mesec svi viđati na ulicama širom naše zemlje.

Neobični krojevi, dezeni i aksesoari

Dizajneri su ovoga puta bili maštoviti i puni iznenađenja. U modi će na proleće biti garderobe neobičnih krojeva, dezena i izgleda, a kada su aksesoari u pitanju viđaćemo pomalo šokantne stvarčice. Ono što ti je svakako prvo zapalo za oko sigurno je neobična marama na glavi kao i torbice koje će se nositi oko struka ili na jednom ramenu.

moda 1 Top 8 trendova sa modnih pisti za proleće 2018

Logomanija

Dizanjeri su izgleda postali opsednuti svojim logoima, pa ćemo tako nositi majice i džempere sa oznakama najpopularnijih brendova.

moda 2 Top 8 trendova sa modnih pisti za proleće 2018

Dugi rukavi

U sezoni koja dolazi rado ćemo nositi providne bluze i haljine dugih rukava. Kako tvrde dizajneri, u modi će biti različiti krojevi i dužine, a od materijala preovlađivaće poliester i svila.

moda 3 Top 8 trendova sa modnih pisti za proleće 2018
Comments