Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Top Class smo vam već predstavili, a sada možete osvojiti stipendiju za zimski semestar na kursu – Italijanski u modi i dizajnu.

Italijanski u modi i dizajnu

Za sve vas kojima je moda način života. Za sve vas kojima je dobro dizajniran komad ravan vrhunskoj poeziji. Za sve vas koji religiozno pratite svaku novu predstavu i operu u pozorištu samo da biste videli scenu i kostime. Za sve vas koji ste već dosadili prijateljima sa svojim sugestijama kako da preurede sobu. Za sve vas koji nećete biti svoji ako, uprkos svemu, ne upišete master na umetnostima ili dizajnu. Za sve vas koji jutros niste mogli da izdržite i trljali ste oči gledajući na netu stranicu omiljenog fashion magazina, ili reč omiljene blogerke pre prve jutarnje kafe. Za sve vas koji se nećete smiriti dok ne omogućite sebi bar mali deo obećane zemlje mode i dizajna – Italije. Naučite italijanski baš onako kako biste najviše voleli i kako vama treba!

log00o1 Top Class i Wannabe Magazine konkurs: Stipendija za zimski semestar na kursu Italijanski u modi i dizajnu

Centar za strane jezike Top Class

Specijalizovani kursevi italijanskog kroz jezik mode, dizajna i srodnih oblasti. Nastava pomoću širokog spektra aktuelnih, raznovrsnih zabavnih materijala, časopisa, udžbenika sa italijanskih fakulteta, video materijala i radionica konverzacije. Specijalno kreiran, namenjen je svima koji žele da nauče italijanski jezik na kursu fokusiranom na oblast sopstvenog interesovanja i potreba. Italijanski u modi i dizajnu je posvećen usvajanju svih jezičkih veština, budući da se to pokazalo kao najbolji način da polaznici strani jezik usvoje kao svoj.

f7wvg8yXgOY Top Class i Wannabe Magazine konkurs: Stipendija za zimski semestar na kursu Italijanski u modi i dizajnu

Ukradite deo Italije samo za sebe

Zajedno sa gostujućim predavačima iz Italije potrudićemo se da vam približimo Italiju kroz brojne časove posvećene italijanskoj kulturi, umetnosti, načinu života… Ukradite deo Italije samo za sebe: gledajte italijanske filmove sa nama, ili slušajte muziku koju slušaju mladi Italijani uz čašu Aperol spritza na našim vikend druženjima u školi. Neka zabava ne bude kompromis za vrhunski kvalitet kursa! Progovorite svetskim jezikom mode. Dozvolite sebi da čitate omiljene blogove i modne magazine u originalnom izdanju na italijanskom.

6jf6hib Top Class i Wannabe Magazine konkurs: Stipendija za zimski semestar na kursu Italijanski u modi i dizajnu

Kada se spoji učenje i ljubav prema modi - to samo može Top Class

I ne brinite, tu smo za vas u svakoj prilici. Ukoliko idete u Italiju da studirate i imate pregršt pitanja šta vam sve treba: dozvole, viza, boravište, prijava na fakultet, kursevi, saveti oko letova, prosečnih cena stanarine… Top Class jedinstveno, besplatno, nudi svojim polaznicima sve vrste savetovanja i podrške prilikom organizacije odlaska u inostranstvo. Tim mladih ljudi koji imaju iskustva sa putovanjima, životom i studijama u inosotranstvu, stoji vam na raspolaganju za pomoć, koja je često u tim situacijama izuzetno važna. Dakle, znamo kako vam je, možda smo skoro bili na vašem mestu, a i ako nismo, znaćemo koga da pitamo i kome da se obratimo zajedno.

Posetite zvaničan sajt Top Classa i Fan Page na Facebooku.

Konkurs

Šta je tema?

Teme konkursa su dve. Odaberite temu koja vam više leži.

1. Priča inspirisana italijanskom kulturom

2. Priča inspirisana italijanskom modom (dizajnerom, epohom…)

A koliko da bude dugačka priča?

Priča ne sme da pređe 2,500 slovnih znakova (uključujući i praznine, u Wordu broj znakova možete očitati pod “characters with spaces”).

U kom formatu šaljem priču?

Dokument se šalje isključivo u .doc ili .docx formatu. Ne zaboravite da se potpišete i ostavite e-mail ispod potpisa.

Gde šaljem priču?

Priče šaljete na mejl redakcija@wannabemagazine.com, u telu poruke ostavite nam ime, prezime, telefon i jednu ili dve rečenice o sebi. U prilogu mejla (attachment) pošaljite nam priču, a u naslovu mejla naglasite da je u pitanju priča za konkurs.

A koliko priča smem da pošaljem?

Jedan autor ili autorka mogu poslati najviše tri priče koje nisu ranije objavljene u bilo kom izdanju (štampanom ili na internetu). Napise koje ste nekad kačili na svoje blogove, a sada šaljete kao priču, nećemo uzimati u obzir.

No! No! (Kako do diskvalifikacije?)

Priče koje stignu bez slova č, ć, dž, đ, š i ž (tamo gde bi trebalo da ih bude), neće se uzimati u obzir. Slanjem priče ustupate nam pravo da je u nepromenjenom obliku, osim grafičkog uobličenja, objavimo ili ne objavimo u magazinu. Sva ostala prava zadržavate.

Konkurs je otvoren od utorka, 25. septembra, i traje do petka, 5. oktobra.

Redakcija će 6. oktobra u podne proglasiti pobednika i najbolju priču, ispod teksta na sajtu, i kontaktirati ga.

Editors choice