Verovatno ste i vi, kao i mi, jako srećne i entuzijastične zbog proleća i divnih, toplijih, sunčanih dana! Oni ne utiču samo na našu životnu energiju, bioritam, raspoloženje i ostalo, već je tu i taj “modni” momenat – napokon možemo da bacimo sa sebe kapute i džempere i ponovo se šepurimo u laganim, lepršavim krpicama. Ura!

Kada izgovorimo tu prelepu reč “proleće” (koje nam je tako potrebno u ovom trenutku) odmah su nam na pameti haljine. Da li i vi obožavate haljine? One su tako praktične, jer ih bukvalno samo navučete preko glave, obujete se i spremne ste. Nema višečasovnog razmišljanja šta sa čime ukombinovati, koja majica vam ide uz koju suknju i ostalo. Pa, milina! Dovoljno je da dodate samo neki aksesoar i to je to – vaša kombinacija je gotova. Osim što nam štede vreme, ali i novac, jer, jedan komad umesto minimum dva, prosta računica, haljine su tako moderne i u njima uvek izgledamo savršeno i stilizovano. A da, tako je jednostavno.

Ako smo uspeli da vas ubedimo da upravo haljine treba da budu vaš izbor broj jedan kada je reč o prolećnoj garderobi, predstavljamo vam pet haljina koje su tako neodoljive da ćete poželeti odmah da ih kupite. Ma, šta kupite – obučete! Pritom, reč je o novom brendu Marx koji garantuje odličan kvalitet i perfektan dizajn kojima nijedna dama od stila neće odoleti!

Duga, crna haljina

U svom ormaru trebalo bi da imate haljine koje su ležerne i koje se mogu nositi u svim prilikama, bilo da je reč o poslovnim i formalnijim, bilo da je reč o onim opuštenim, svakodnevnim. Univerzalni model koji će moći da se transformiše u sve što vam je potrebno (mislimo samo na odevne kombinacije, nažalost) u zavisnosti od toga kojim dodacima je “obogatite”. Ako odaberete ovakvu, jednostavnu dugu crnu haljinu dobićete upravo to – haljinu za sve! Za ležerne kombinacije nosite je uz ravnu obuću, za one formalnije obujte cipele na štiklu, a nakit i frizuru odaberite prema ukusu. Savršeno, zar ne?

haljina 1 Top pet HALJINA koje moraš nositi ovog proleća!
Comments