Kada govorimo o poslovnim odevnim kombinacijama, kao najveći problem svakako se izdvaja dress code. Ako i vi imate tu nesreću da u kancelariji morate poštovati određena pravila oblačenja, onda znate koliko to ume da umara i koliko zapravo ograničava. Na prvi pogled možete pomisliti kako vam dress code olakšava smišljanje odevnih kombinacija jer nemate mnogo prostora za eksperimentisanje, ali, zar vam nisu dosadne stalno iste kombinacije koje nikako nisu atraktivne i trendi?

Naravno, ne mora da bude tako. Moguće je da i na poslu izgledate stilizovano i moderno, a i dalje u skladu sa pravilima oblačenja. Proučite dobro koje boje su vam “dozvoljene” i vodite se time prilikom odabira zanimljivih kombinacija. Mi smo za danas izdvojili crvenu boju koja je u većini slučajeva odgovarajuća “poslovna” boja, a trendi kombinaciju smo pronašli u radnjama Fashion Company-a.

Najpre, odraz ženstvenosti i atraktivnosti svakako je suknja. Naravno, za posao nećete birati one suviše kratke ili pripijene, već neke “ozbiljnije” i profesionalnije. Naš predlog je Lui Jo suknja koja je savršeni spoj modernog i poslovnog, a odlična kombinacija boja učiniće da izgledate trendi i stilizovano, ali istovremeno i sasvim primereno poslovnoj prilici. Crvena boja je upadljiva i snažna, a upravo takav utisak ćete i ostaviti na svoje kolege. Ozbiljna, profesionalna žena sa kojom nema šale!

suknja Tople boje za TRENDI poslovnu kombinaciju
Comments