Torbe su neizostavan modni detalj koji će zaokružiti svaki vaš autfit – a uz to, potrebne su i veoma praktične. Setite se samo, kada ste poslednji put negde, bilo gde, izašle bez torbe? Verovatno ko zna kad, ako ikad. U suštini, torbe ćete svakako nositi svakodnevno i uklapati uz svaki isplanirani stajling – pa koliko god ih voleli ili ne, morate priznati da su nezaobilazne. Zato, u nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko atraktivnih modela torbi koje ćete sigurno poželeti da nosite u 2021. godini.

“Kroasan” torba

Ovaj model torbe postao je naročito popularan već na samom početku 2021. godine i sigurni smo da će se zadržati još dugo. Ova torba veoma je stylish i odlično se uklapa uz one autfite koji naginju ka elegantnosti – ali nisu samo to. Na primer, ako ste žena koja uživa u #girlpower raspoloženju i stavu, uklopite je uz oversze odelo i košulju ili kardigan, par dobrih naočara za sunce i zlatni nakit. Izgledaćete moćno, a tako ćete se i osećati.

Torba u obliku polumeseca

Torba u obliku polumeseca je još jedan tip torbe koji ćemo sigurno viđati svuda oko nas, a ovaj jedinstveni oblik zaista je veoma prektičan uz to što odlično izgleda. Torbu u obliku polumeseca možete prebaciti preko ramena jednostavno, ili je možete prebaciti i preko ramena i preko vrata – kako bi izgledala još zanimljivije i urbanije na vama. Mi vam preporučujemo onu od klasične crne ili braon (eko) kože, a možete se odlučiti i za onu koja je perforirana tako da izgleda kao koža aligatora ili zmije.

Kožna torba sa ručkama od perli

Ovo je torba za one nežne i elegantne među nama, koje vole da izgledaju sofisticirano u svakom trenutku. Savršeno kod ove torbe je to što je možete komotno nositi vi, ali i vaša mama ili baka – ona je jednostavno bezvremenska u svojoj elegantnosti. Odlično će izgledati uz svakodnevne classy stajlinge, ali isto tako i uz one svećane varijante – za posebne prilike koje nam nakon prošle godine malo je reći, nedostaju.

Comments