Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Tour de najšarenije ulice u Evropi

Tour de najšarenije ulice u Evropi

1/3

Okej suočimo se sa tim da je leto došlo mnogo brže nego što je to iko mogao da predvidi. Jasno, svake godine dolazi u isto vreme ali sve mi se nešto čini da je ova prva polovina godine ovaj put praktično proletela, i kao da smo se juče bavili temom skijanja, dok danas već ozbiljno razmatramo ko gde i kada ide na letnji odmor. A tu inspiracija ume i da presuši. Slična ili ista mesta koja nam pomalo i dosade, i onda mesec dana pred odmor mi zapravo još uvek ne znamo gde ćemo.

So much love for Cinque Terre ❤️

A post shared by ✨|| L ucia || ✨ (@lucyinthesskyy) on

Iako možda čezneš za nečim sasvim egzotičnim, veruj nam da od najslađih gradova do udaljenih sela, preko neobičnih razigranih građevina i ribarskih kolibica Evropa zaista ima mnogo toga da ponudi i predstavlja pravo blago lokacija. Stari kontinent je pun raznobojnih dragulja koje samo čekaju da budu otkrivene, samo ako znate gde da tražite. Zato, u ime letnjeg razmrdavanja i ubijanja monotonije predlažemo ti neke od omiljenih ulica i najboljih destinacija koje izgledaju kao da je Holi praznik svaki dan. 

Srećna Rizzi kuća (Braunšvajg, Nemačka)

Kuća koja je dobila ime po prvom atributu koji svakome padne na pamet kad je vidi “srećna” i svom autoru Jamesu Rizziju koji ju je oslikao. Ovaj američki umetnik je u svom prepoznatljivom grafičkom ilutrativnom stilu, oslikao fasadu veoma ekspresivno i autentično, i iako su zapravo mišljenja o ovoj lokaciji prilično podeljena između mlađih i starijih stanovnika ovog grada, činjenica je da svakako unosi boje u Akerhof. Radeći u saradnji za dizajnerom samog objekta, Konradom Klosterom, dva autora su ovaj kompleks kancelarija su uradili tako da su prozori jednako neobičnog oblika kao i crteži na fasadi i reljefi, i da podražavaju Rizzijev crtački stil da gotovo da se ne razaznaje razlika između samog objekta i crteža već je sve jedna krajnje neobična razdragana celina.

Editors choice