Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kao što znate, Bijonse (Beyoncé) i Džej Zi (Jay-Z) dobili su bebu. Porodila se u zakupljenoj bolnici u kojoj je svim trudnicama bilo zabranjeno da se porađaju dok Gospodža Bi ne donese svoje čedo na svet. Ooookej! Bogati su, slavni, može im se, deca su naše najveće blago, i štatijaznamveć. Neka ih.

Mama1 Trach Up: Sedam safira za slinavu dudu

Ovo je Gospodža Mama

A onda stiže vest da malu Blu (Blue Ivy Carter) neguje šest dadilja. Eh, mnogo babica – kilava deca, al’ ajde nek im bude, brinu se. Bebici se menjaju pelene na 15 minuta. Oookej. Svako svoje nek podiže kako zna i ume, šta me se samo tiče.

Tata Trach Up: Sedam safira za slinavu dudu

Ovo je gospodin Tata

Zatim glas dopire da je ponosni gospodin Tata kupio bebici dijamantske minđušice i platinastu narukvicu. Ma, dobro, skapirali smo, bogati su, šta sad. Šta si se i ti navrz’o na ljude, ostavi ih na miru.

I onda šlag na tortu. Sedam ružičastih safira na bebinoj bočici. Ne, ne i ne. Prestajem. Neću ništa da komentarišem. Nikakvim epitetom neću da nakitim ni gospodžu Majku ni gospodina Tatu.

Samo hoću da zamislite malu (plastičnu? staklenu? kristalnu???) dudu. Onako balavu i izbljuckanu. Kašica od artičoke i banana, pomešana sa bebećim stomačnim sokovima koji se, kao u usporenom filmu, prelivaju preko brušenih safira u ružičastoj boji.

Je l’ da da je bljak?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice