Možete da ih volite ili mrzite, izbor je vaš, ali one su se vratile. Bogato ukrašene, svedene, oštrih ili razigranih linija, tetovaže su ponovo in. Od Rihanne i Angeline Jolie, do Care Delevingne, mastilo krasi tela zvezda na crvenom tepihu. Moda je mnogo više od onoga kako je većina shvata. Ona je pre svega stil života i kao takva treba da bude odraz naše individualnosti, a tetovaža je njen finalni pečat.

Nakon mnogo diskusija, odobravanja i negodovanja, tetovaže su konačno prihvaćene od strane modnog sveta kao nešto što može izgledati atraktivno i luksuzno. Ovaj povratak u svetu estetike stavio je u žarište interesovanja tattoo majstore kao što su Jon Boy i Bang Bang koji su iskoristili medijsku galamu da steknu brojne poštovaoce i elitne klijente. O hajpu koji je nastao govori i činjenica da se na tetoviranje kod ovih umetnika čeka na listi koja je popunjena mesecima unapred.

Posmatrajući fuziju umetnosti na koži Kate Moss, Cheryl Cole i mnogih drugih javnih ličnosti koje su se odvažile na ovu kreativnu avanturu mogli bismo biti zavedeni velom kratkotrajne želje. Naime, pre nego što se odlučite da ispratite još jedan modni trend setite se da ovaj aksesoar ostaje na vama ceo život.

Comments