Izlazak u grad ponekad je takva gnjavaža i postoje momenti kada treba da se spremite za tili čas, a vama nije ni do čega.

Ovo je magija koja nastaje u roku od nekoliko minuta i dobro će doći zauzetim devojkama, koje rade, a pride vole i zabavu i lude žurke.

Žene se pretvaraju u prave eksperte kada treba da urade nešto na brzinu, pa su izučile veštinu šminkanja u autu, presvlačenja u hodu, pa čak i pravljenje frizure žmureći.

Sve devojke željne transformacija, spremite se da budete svedoci promena koje su svakoj devojci dobrodošle.

Pošto ne počinjete od nule, već ste već stavile dnevnu šminku, situacija je mnogo bolja, jer ne morate raditi ceo proces ispočetka, nego samo popraviti make-up.

Označite samo konture lica i stavite bronzer, a to su ključne stavke šminkanja, dok maskaru i ruž možete naneti kasnije. Baza za šminkanje je od suštinskog značaja, zato se treba pozabaviti prvo time.

161 Transformacija: Poslovna žena kao seksi zavodnica

Mačkaste oči su veoma upadljive i to je ono što privlači pažnju, pa ako žurite trebalo bi da dodate malo krejona i uokvirite oči tako što ćete izvući dugačku liniju na kapku i dodati koji sloj maskare.

245 Transformacija: Poslovna žena kao seksi zavodnica

Za efekat punih usana, uzmite četkicu za zube i lagano ljuštite kožu na usnama, polako trljajući kružnim pokretima.

Ovo će privremeno takoreći “napućiti” usne i što je još važnije, to će omogućiti odličnu podlogu za nanošenje ruža.

341 Transformacija: Poslovna žena kao seksi zavodnica

Ukoliko vam se kosa u toku dana umastila i izgubila prvobitni izgled, ono čime se možete poslužiti jeste suvi šampon koji će dati sveži izgled. Ako nemate kod kuće taj proizvod, možete uzeti malo pudera u prahu i naneti na koren kose. Protrljajte kritične delove, a zatim pročešljajte kosu. Napredak će biti uočljiv!

428 Transformacija: Poslovna žena kao seksi zavodnica

Parfem i dezodorans neka vam uvek budu pri ruci. Ne možemo reći da mogu zameniti tuširanje, ali ako ste u prevelikoj žurbi okupajte se mirisnim notama!

Violeta Stojanović

Comments