U Moskvi je 23. juna održana premijera filma “Transformers: Dark Of The Moon”. Zelenim tepihom su prošetali glavni glumci, a najviše pažnje privukla je zanosna manekenka Rozi Hantington Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley). U društvu svojih kolega, poput legendarnog Džona Malkoviča (John Malkovich), Šaja Lebafa (Shia LaBeouf), Patrika Dempsija (Patrick Dempsey), Tajrisa Gibsona (Tyrese Gibson) i Džoša Duhamela (Josh Duhamel), Rozi igra u filmu čiju režiju potpisuje Majkl Bej (Michael Bay).

Grupa Linkin Park, je nakon premijere održala koncert za više od 20.000 ljudi na čuvenom Crvenom trgu. Numere iz ovog filmskog ostvarenja njihovo su delo.

Lepa Rozi je ovom prilikom nosila haljinu brenda Gucci iz kolekcije za jesen 2011. a samo dan ranije na otvaranju 33. moskovskog međunarodnog filmskog festivala (Moscow International Film Festival) haljinu iz prolećne kolekcije koju potpisuje Michael Kors. Za ovu priliku je odabrala prsten iz kolekcije Vhernier i minđuše koje je dizajnirao Džek Vartanijan (Jack Vartanian). Poznata nam je i naslovnica australijskog magazina “In Style” sa Kejt Blanšet (Cate Blanchett) u istoj Gucci toaleti. Jača polovina je na premijeru došla u elegantnim odelima. Džoš Duhamel je svoj bež autfit osvežio Burberry kravatom, dok je Patrik Dempsi odabrao klasično crno odelo. Pogledajte kako je bilo u Moskvi.

transformers3premiere12 Transformers: premijera u Moskvi

Michael Bay i Rosie Huntington-Whiteley

transformers3premiere11 Transformers: premijera u Moskvi

Michael Bay

transformers3premiere6 Transformers: premijera u Moskvi

Rosie Huntington-Whiteley

Shia LaBeouf Transformers: premijera u Moskvi

Shia LaBeouf

Rosie Huntington Whiteley 103 Transformers: premijera u Moskvi
Rosie Huntington Whiteley Transformers: premijera u Moskvi

Rosie Huntington-Whiteley u kreaciji brenda Gucci

transformers3premiere13 Transformers: premijera u Moskvi

Josh Duhamel

Patrick Dempsey and wife Jillian Dempsey Transformers: premijera u Moskvi

Patrick Dempsey i Jillian Dempsey

Linkin Park Transformers: premijera u Moskvi

Linkin Park

John Malkovich Transformers: premijera u Moskvi

John Malkovich

IMG 8688 560x391 Transformers: premijera u Moskvi Cast members pose in front of the Pushkinsky Cinema Hall Transformers: premijera u Moskvi Rosie Huntington Whiteley 152 Transformers: premijera u Moskvi
Rosie Huntington Whiteley 142 Transformers: premijera u Moskvi

Rosie Huntington-Whiteley i toaleta koju potpisuje Michael Kors

transformers3premiere17 Transformers: premijera u Moskvi

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments