Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Leto često ima svoju najlepšu završnicu u septembru – temperature su prijatne, sezona se stišava, pa ako sada koristite odmor, proći ćete mnogo povoljnije, jer su cene putovanja i aranžmana niže. Ako ste strastveni svetski putnik, ovo su neke destinacije koje je najbolje posetiti u septembru.

Fidži

Veoma atraktivna destinacija, ali poznata po skupoći. Ipak, ako vam je san da obiđete ostrva u južnom Tihom okeanu, najbolje ćete proći u septembru (i oktobru), jer je sezona zvanično završena. Međutim, kraj turističke sezone znači jedino da nema gužve – sve letnje prednosti su i dalje aktuelne u ovo doba godine. Možete se sunčati po ceo dan na predivnim peščanim plažama i pocrneti kao usred jula, ali bez rizika da izgorite. Palme se njišu na povetarcu, azurno plava voda se mreška, a vi možete da zamišljate da ste na pustom ostrvu, ili u raju – bez graje i gužve koja će vas ometati u tome. Idelno je za surfing i jedrenje, a lokalna hrana je veoma ukusna i gurmanska. Pored toga, lokalno stanovništvo Fidžija je prema nekim istraživanjima najsrećnije na svetu, pa ćete sretati samo nasmejana lica, ljubazne i vedre ljude, koji nikuda ne žure i koji će vas rado uputiti i ugostiti.

fidži 1 #travelinspo: Najbolje svetske destinacije za letovanje u septembru

Atlantic City, Njujork

To je pre svega, grad na plaži, gde se odmaraju stanovnici Njujorka i Filadelfije, obično za vikend – mesto za “brzi odmor”. Tamo je i mnogo poznatih kockarnica, ali atmosfera je mnogo mirnija u septembru. Surferi vole ovo mesto, a u ovo doba godine održava se i jedan od najpoznatijih festivala hrane u regionu, pa ovo može da bude svojevrsna gastronomska avantura.

atlantic city 1 #travelinspo: Najbolje svetske destinacije za letovanje u septembru

Editors choice