Već polako svi razmišljamo gde bi to trebalo otići i sebi prirediti savršen odmor, a osim odmora, gde otići i videti nešto lepo, korisno, pa spojiti sve savršene strane putovanja samo jednim od njih. Iako su leta rezervisana za mora i plaže, mi ipak izdvajamo neke države koje poseduju najlepše gradove na celom svetu, a evo kojih 10 se našlo u našem izboru. Osim toga, oni su ujedno želja i must visit mesta za sve one koji vole putovanja.

Barselona, Španija

O njoj ne treba mnogo govoriti, oni koji nisu išli tamo sa čežnjom gledaju fotografije prelepe Barselone koja je prepuna zanimljive arhitekture, građevina koje oduzimaju dah, te svim onim što ovaj grad nudi. Bar jednom u životu Barsu moraš posetiti, zato je stavi odmah na svoju listu željenih putovanja.

barselona #TravelInspo: Ovo su najlepši gradovi sveta

Kartagena, Kolumbija

Još jedan, sasvim živopisan grad. Pun boje, vedrine na svakom koraku koji po njemu napraviš, građevine koje su veoma interesantne i očaravajuće zbog čega ga kao i Porto stavljamo na ovu listu.

kartagena #TravelInspo: Ovo su najlepši gradovi sveta

Kingston, Novi Zeland

Ovo je grad koji možeš posetiti u bilo koje doba godine, jer pruža mnogo toga za videti, a ni u jednom godišnjem dobu ti neće biti dosadno, jer ćeš leti uživati u savršenim temperaturama i plažama, dok se zimi pretvara u odlično ski odmaralište.

kvinstoun #TravelInspo: Ovo su najlepši gradovi sveta
Comments