Iako nam je možda teško da poverujemo da je leto iza ćoška kada se vreme menja iz dana u dan, ipak to je istina. Zato izdržimo još malo ovo promenljivo proleće i radujmo se svim tim festivalima, izletima, plažama i svim ostalim mestima na kojima ćemo uživati na suncu.

Ćao, čizme, dobar dan, sandale, baletanke, papuče i lagane patike!

Iskoristite loše vreme da posetite kozmetički salon i uradite pedikir, a onda, sa prvim lepim danima uskočite u omiljenu obuću.
Ovo su svakako komadi koje bi trebalo da imate.

Espadrile

Kada su i Chanel i Valentino napravili svoje verzije ovih modela, o čemu dalje da govorimo? One su toliko udobne i lagane, da imate utisak da ste bose. Toliko je neodoljivih modela i boja, da je teško da se odlučite za samo jedan par.

Valentino shs S14 003 Trend alarm: Letnja obuća

Štikle

Koliko god nam bilo udobno na ravnom, štikle su štikle. Dolce&Gabbana su predstavili platforme sa grožđem i porcelanskim licima, Céline apstraktne metalne štikle, a Mary Katrantzou cvetne sandale sa pertlama. Poenta je biti zanimljiv, originalan i drugačiji kada je izbor štikli za ovu sezonu u pitanju.

Katrantzou shs S14 016 Trend alarm: Letnja obuća

Papuče

One ortopedske papuče i sandale koje su nas uvek asocirale na ljude u godinama i štrebere, ove godine su pravi hit. Možete da ih volite ili mrzite, ali sigurno je da ćete ih često viđati ovog leta. Ukoliko volite sportsku verziju više nego elegantniju, kožnu, odaberite dizajn brenda Nike. Klasičnije modele ćete neći kod brendova Miu Miu, Marni i Zara.

mg 8216new Trend alarm: Letnja obuća

Patike

Sportske patike su apsolutni hit! Što drečavije, što upadljivije, tako udobne, a tako kul. Slobodno ih nosite i uz elegantnu garderobu. Tako ćete tek izgledati moderno.

DKNY shs S14 015 Trend alarm: Letnja obuća

Platforme

Iz godine u godinu platforme opstaju. Zašto? Zato što vam daju visinu kao da ste na štiklama, a ukoliko nađete udoban par osećaćete se u njima skoro kao na ravnom. Odličan izbor za svaki dan, daje vam željenu visinu, a ne umirete od bolova nakon tri koraka.

Chloe shs S14 029 Trend alarm: Letnja obuća

Metalik

Sve će biti sa metalik odsjajem ove sezone, pa tako i vaša obuća. Ovakve sandale će najobičniju odevnu kombinaciju učiniti izvanrednom.

Kane shs S14 027 Trend alarm: Letnja obuća

Lenka Gatić

Comments