Prugasta odeća ili odeća na štrafte moderan je komad sam po sebi, a posebno je popularan kada dođe leto, jer nekako priziva dobro raspoloženje, euforiju koja stiže sa prvim, vrelim zracima sunca i donosi nam tu mornarsku energiju koja dovlači miris mora i sreće.

187 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku

Bile pruge horizontalne ili vertikalne, tanje ili deblje, nebitno je… ono što je u prvom planu jeste dominacija bele boje, dok je sa druge strane kao kontrast crna smenjena i sa plavom, ali i drugim eksplozivnim bojama poput pink i crvene.

Pruge su popularne i na plaži, ali i kao Street Style komad, tako da, ukoliko se dvoumite po pitanju ovog dezena moramo vam reći da je to siguran pogodak i da ne treba mnogo razmišljati.

Prilikom slaganja potrudite se da nosite samo jedan prugasti komad, jer ne ide da budete u prugama od glave do pete, kao da ste izašle iz zatvorske ćelije.

Ovaj šik modni detalj postaće pravi must have za letnji period, a kako biste lakše izabrale mi vam predstavljamo prugaste komade, nama omiljene, a svakako trendi i moderne!

267 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 97 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 87 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 715 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 624 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 540 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 445 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku 359 Trend alarm: Prugasta odeća za svaku letnju priliku

Violeta Stojanović

Comments