Svaka žena će u svom garderoberu naći svoju najbolju drugaricu, a nekad će se čak razbiti od razmišljanja koju bi izabrala kao omiljenu.

Naravno da u ovom svetu, koji mi žene nazivamo “garderober” i te kako ima problema i nedostataka, ali sa druge strane to je mesto koje će uvek moći da ponudi trenutke nežnosti i utehe. Da bi vaš orman takođe zasijao neponovljivim sjajem mi vam predlažemo da nabavite stvari sa prugastim dezenom, po ugledu na poznate ličnosti.

U pitanju su magične linije koje imaju moć da vizuelno stanje vašu figuru i noseći ih postaćete lude od ljubavi, ali i ponosne na sebe što ste trendi.

Ljubav prema prugama ne poznaje granice, a iako postoje oni koji se gnušaju pred horizontalnim prugama, moramo reći da je malo onih koji su uspeli da odole ovoj crno-beloj čaroliji.

Na primer, Rouzi Hantington-Vajtli savršen je pokazatelj kako treba nositi pruge i iz te modne igre izaći kao pobednik. Supermodeli jesu u prednosti zbog vitke linije, ali to ne mora da vas sputava, jer možete izabrati print koji stoji vama i naglašava vaše vrline.

138 Trend alarm: Pruge koje ispunjavaju želje 230 Trend alarm: Pruge koje ispunjavaju želje

Da ne mislite da samo ona odlično nosi pruge, pripremili smo vam primere koji pokazuju da pruge imaju posebnu draž i te kako nosivu.

331 Trend alarm: Pruge koje ispunjavaju želje 522 Trend alarm: Pruge koje ispunjavaju želje 713 Trend alarm: Pruge koje ispunjavaju želje 810 Trend alarm: Pruge koje ispunjavaju želje

Izvor fotografija: thefashionspot.com, imnotobsessed.com, fabsugar.com, thefashionfoot.com

 

Violeta Stojanović

Comments