Iako nam kalendarski još nije stigla jesen, noći su hladne i idealne za novi trend –velike džempere! Kratki, dugi, sa našivenim džepovima ili rolkama, nije vžno dokle god izgledaju kao da ste ih pozajmili od tate!

Još zanimljivije je što ove džempere nikako ne treba da nosite uz čizme i pantalone, odnosno da se utoplite kao da je napolju sneg. Polako, doći ćemo i do toga. Za sad, obujte sandale i obucite suknju! Dobro ste pročitali, gole noge i debeli džemper, to je aktuelni trend!

Ne zaboravite da dodate i neki upečaljiv komad nakita, tašnu ili naočare za sunce! Čak i ispod džempera možete da obučete majicu na kratke rukave, ili dužu košulju, koja će viriti.

Što šljampavije i veće, to ćete biti moderniji. Ako vas nismo ubedili, pogledajte fotografije modernih žena sa ulica svetskih metropola. Kada pogledate kako izgledaju, shvatićete zašto je ovaj modni trend tako dobro prihvaćen!

Trend alarm Veliki džemperi 1 Trend alarm: Veliki džemperi Trend alarm Veliki džemperi 2 Trend alarm: Veliki džemperi Trend alarm Veliki džemperi 5 Trend alarm: Veliki džemperi Trend alarm Veliki džemperi 6 Trend alarm: Veliki džemperi Trend alarm Veliki džemperi 7 Trend alarm: Veliki džemperi Trend alarm Veliki džemperi 4 Trend alarm: Veliki džemperi Trend alarm Veliki džemperi 9 Trend alarm: Veliki džemperi

Lenka Gatić

Comments