1/2

Military stil? Pa, ako nas pitaš, military stil nikada nije ni izlazio iz mode. Military stil je jedan od onih načina oblačenja koji je tu oduvek, samo što ga možda nismo gledale tim očima, jer, zar military nije samo za muškarce? Pa, ne! Vojnički stil je najednom počeo da osvaja i ženska srca, a birale su ga jake, samouverene i smele devojke koje se nisu plašile da iskorače iz nametnutih modnih okvira i svoje lepršave haljinice zamene oversized jaknama i “vrećastim” pantalonama prepoznatljivog dezena. Poenta je biti drugačiji! Poenta je eksperimentisati i pronaći nešto novo, možda i sasvim neočekivano, što će ti mnogo bolje pristajati, što ćeš mnogo bolje i lakše nositi i u čemu ćeš se više osećati kao – ti! I da, military stil jesmo volele sezonama unazad, pa nije ni čudo što se ovaj trend ponavlja i u sezoni jesen/zima. Ali, ali, ali! Ove sezone važe neka nova pravila, pa ćemo tako ovaj stil oblačenja videti u potpuno novom ruhu – urbanom i ženstvenom!

Ako je potreban samo jedan razlog da te ubedimo u to da je military stil kao stvoren za tebe, pokušaćemo sa ovim: u svom modnom izrazu voliš “oštrinu”, ali voliš i da izgledaš ženstveno i trendi? Ne trudiš se previše, ne razmišljaš previše, vodiš se nekim unutrašnjim osećajem kada biraš odevnu kombinaciju, ali to na kraju uvek izgleda kao da je “delo” svetskih IT devojaka i trendseterki? Onda obrati pažnju na ovaj autfit!

reserved4 1 Trend Alert: Military stil na novi način

Suština military stila je u maslinasto zelenoj boji i više nego poznatom i omiljenom dezenu u zelenim i braon tonovima. Ipak, ako želimo da ono što je već viđeno pretvorimo u nešto drugačije, onda su nam potrebni neki statement detalji koji će nas uvesti u neku sasvim novu modnu priču, zar ne? Razmišljaj van pravila – uz “opasan” vajb kojim odiše military stil sigurno nikada ne bi zamislila šljašteće detalje ili romantičan vez, ali baš to je ono što nam je ove sezone potrebno. Igraj se i spajaj nespojivo! Zato smo se i oduševile Reserved kačketom u maslinasto zelenoj boji koji izgleda tako chic zahvaljujući sjajnim detaljima. Ili Reserved military jaknom koja, sasvim neočekivano, krade svu pažnju zahvaljujući efektnom i prilično ženstvenom vezu – kakav kontrast! A ono što nam se najviše dopada možda je jednostavna bluza u military printu istog brenda koja je tako zavodljiva i provokativna, a istovremeno i tako casual! Što se nas tiče, ovo je savršena kombinacija urbanog i ženstvenog i “nosećeg”, vojničkog stila.

reserved5 1 Trend Alert: Military stil na novi način reserved6 Trend Alert: Military stil na novi način